Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Apple će moći da ažurira iPhone uređaje dok su još u kutijama

Zaposleni u Apple-u će moći da postave iPhone na taj uređaj, koji će zatim bežično uključiti iPhone, ažurirati njegov softver i ponovo ga isključiti. Sve to bi se moglo da se uradi bez otvaranja ambalaže

U budućnosti, Apple će moći da ažurira svoje iPhone uređaje dok se još uvijek nalaze u njihovoj originalnoj ambalaži i u prodavnicama.

Prema izvještaju Marka Gurmna iz Bloomberga, Apple je razvio “poseban uređaj sličan podlozi” za ovu svrhu.

Zaposleni u Apple-u će moći da postave iPhone na taj uređaj, koji će zatim bežično uključiti iPhone, ažurirati njegov softver i ponovo ga isključiti. Sve to bi se moglo da se uradi bez otvaranja ambalaže.

Prema Gurmanu, Apple planira da ovo svojstvo počne da uvodi u svoje prodavnice prije kraja 2023. godine. Ovaj sistem bi potencijalno olakšao često naporni proces setapovanja novog telefona. Eliminisanjem (često neophodne) potrebe za ažuriranjem iPhone-a odmah nakon što ga izvadite iz kutije i uključite, uklonilo bi se još jedan korak koji je potrebno obaviti prije nego što možete početi koristiti svoj novi telefon.

Gurman je takođe podijelio nekoliko drugih informacija o nadolazećim Apple uređajima.

Rekao je da Apple planira da lansira jeftiniju verziju svog Vision Pro headseta, koja bi imala iPhone procesor unutra (umjesto Mac-klase čipa) i izostavila spoljni ekran.

Takođe bi imala manje spoljnih kamera i senzora. Cijena za ovaj jeftiniji Vision Pro headset bi bila između 1.500 i 2.500 dolara. Izvještaj takođe pominje nove Mac uređaje. Gurman kaže da su sljedeći MacBook Pro uređaji visoke klase, sa ekranima od 14 i 16 inča i Apple M3 Pro i M3 Max čipovima, blizu masovne proizvodnje i mogli bi da budu lansirani u prvom kvartalu 2023. godine. Novi MacBook Air uređaji od 13 i 15 inča sa Apple M3 čipovima takođe dolaze, verovatno između proleća i leta naredne godine.

IzvorPCPRESS

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve