Subota, 1 Aprila, 2023
Rubrika:

Android aplikacija će omogućiti da izbrišete posljednjih 15 minuta istorije pretrage

Kompanija takođe omogućava korisnicima da automatski izbrišu svu svoju istoriju pretrage nakon tri mjeseca, 18 mjeseci i nakon 36 mjeseci

Google je počeo da uvodi novu funkciju u svoju Android aplikaciju koja će omogućiti korisnicima da brzo izbrišu posljednjih 15 minuta istorije pretrage.

Potražite opciju „Delete last 15 minutes“

Google je potvrdio da kompanija zaista uvodi svoju opciju „brzo brisanje“ u Google aplikaciji za Android i da se očekuje da će biti dostupna svima koji koriste aplikaciju u narednih nekoliko nedjelja. Da biste provjerili da li ste primili ažuriranje, sve što treba da uradite je da otvorite Google-ovu Android aplikaciju, dodirnete svoju sliku profila i potražite opciju „Delete last 15 minutes“.

Pomoću ove funkcije možete lako da obrišete svoju najnoviju istoriju pretrage sa nekoliko dodira. Vrijedi napomenuti da je Google prvi najavio da će uskoro predstaviti funkciju koja će omogućiti korisnicima da brzo izbrišu posljednjih 15 minuta svoje istorije pretrage jednim dodirom iz menija Google naloga na godišnjoj konferenciji za programere, I/O 2021. Ova funkcija je stigla u Google-ovu aplikaciju zasnovanu na iOS-u u julu. U to vrijeme, kompanija je rekla da će to uvesti u svoju Android aplikaciju i veb kasnije tokom godine.

Google je očigledno propustio rok za 2021. i nakon dugog čekanja, konačno je uveo ovu funkciju svojim korisnicima Android aplikacije. Za neupućene, brisanje posljednjih 15 minuta istorije pretrage nije jedina opcija koju Google pruža svojim korisnicima. Kompanija takođe omogućava korisnicima da automatski izbrišu svu svoju istoriju pretrage nakon tri mjeseca, 18 mjeseci i nakon 36 mjeseci.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve