Subota, 28 Januara, 2023
Rubrika:

Vujović: Šokiran sam i razočaran analizom o ultradesničarima i ekstremistima

Duboko sam šokiran i razočaran izvještajem o desničarskom ekstremizmu na Zapadnom Balkanu, kojim su lijevo orijentisani aktivisti za ljudska prava iz Crne Gore označeni kao ekstremni desničari i izjednačeni sa srpskim ekstremističkim grupama

Politički analitičar Zlatko Vujović oglasio se povodom analize BIRN-a o ultradesničarskim i ekstremističkim grupama u regiji i poručio da je šokiran.

“Duboko sam šokiran i razočaran izvještajem o desničarskom ekstremizmu na Zapadnom Balkanu, kojim su lijevo orijentisani aktivisti za ljudska prava iz Crne Gore označeni kao ekstremni desničari i izjednačeni sa srpskim ekstremističkim grupama”, napisao je Vujović u objavi na Tviteru.

Podsjećamo, na popisu ultradesničara i ekstremista iz Crne Gore našla su se imena više građanskih aktivista, novinara i boraca za ljudska prava.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BobZeković
17.11.2022-09:23 09:23

A što se može očekivati od BALKANSKE INFORMATIVNE MREŽE-BIRN, bego da laže i radi protiv čovječnosti i poštenja na Balkanu? A što si Ti Zlatko, čoče, toliko “šokkiran i razočaran” izvještajem BIRN. Pa takve stvari svakodnevno rade planski i organizovano i odlučno srbonacisti iz Parlamenta i Vlade CG, da ne pominjem srbonacističke organizacije koje nesmetano haraju Crnom Gorom, ubijajući svaku mogućnost da Crna Gora postane demokratsko civilizovano društvo. Umjesto da se “šokiraš i razočaravaš” osnuj NEZAVISNI BIRN I operi ove izvještače iz BIRN-a. A gospođu novinarku Jelenu Jovanović bi trebalo da tužiš tražiš da se osudi za direktni poziv na… Pročitaj više »

Tara
17.11.2022-10:40 10:40
Reply to  BobZeković

Taj BIRN..je kriminalna organizacija..Pokazite im gu.icu..kao Odgovor!

Tara
17.11.2022-10:39 10:39

G-dine Vujovicu..to su srbijanska posla..to su svastocinje..cim odlikuju Mladica..i Karadzica..za Genocid u Srebrenici..Nemoralna..mafija..i svastocinje.