Direktor Uprave policije Veselin Veljović udaljio je privremeno iz službe policajca Ivana Bojića, koji je optužen da je pretukao Kolašinku Andreu Sekulić.

foto Facebook/Sigurna ženska kuća

Sekulić je povrijeđena kada ju je u noćnom klubu “Selekt“ napao pripadnik tivatskog Odjeljenja bezbjednosti.

Policajac u to vrijeme nije bio na dužnosti, a kolašinska policija je protiv njega podnijela prekršajnu prijavu zbog fizičkog napada.

Prema iskazima očevidaca incidenta, policajac je na djevojku nasrnuo u prostoru ispred ženskog toaleta.

Prema navodima optužnice, djevojka je glavom udarila u vrata toaleta, a on je nastavio da joj govori uvredljive riječi.  Nakon toga je podigao i bacio preko wc šolje.

Kolašinka je glavom udarila u pločice, a policajac je nastavio da je udara nogama i pesnicama no tijelu. Tada su naišla dvojica muškaraca koji su ga izgurali iz toaleta.

Policajac se, kako navode iz tužilaštva, ni tu nije zaustavio već je napao vani, dok je sjedjela na ogradi.

Jednom rukom je uhvatio za vrat dok je u drugoj ruci držao pištolj koji je usmjerio u pravcu Sekulić. Tada je gurnuo preko ograde, a ona je pala na beton.

“Oštećenoj je uputio prijetnje “Pustite me da izbušim k…., da ispraznim čitav šaržer u nju”, sve u prisustvu većeg broja gostiju ugostiteljskog objekta Selekt”, piše u optužnici.

Bojić je ranije tokom odbrane tvrdio da je kritičnom prilikom kod sebe imao svadbarski pištolj za koji se ne sjeća u kom pravcu je bio okrenut, a koji je nakon ovog događaja izgubio.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve