Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

U nikšićkoj bolnici preminula beba, naložena obdukcija, ispituje se slučaj

Nikšićka bolnica je ranije bila u centru pažnje zbog više slučajeva

Beba stara dva dana preminula je sinoć u nikšićkoj bolnici, saopšteno je CdM-u iz policije.

“Odjeljenje bezbjednosti Nikšić u saradnji sa Višim državnim tužilaštvom preduzima mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti pod kojima je nastupila smrt. Naložena je obdukcija. Saslušano je više medicinskog osoblja”, kazali su CdM-u iz policije.

Direktorica nikšićke Opšte bolnice Dušanka Milatović Perović potvrdila je Portalu RTNK da je beba preminula sinoć i da je slučaj prijavljen policiji i tužilaštvu te da je procedura u toku.

“Beba je prestala da diše, mi tu ne možemo ništa tvrditi šta je uzrok dok ne dođu rezultati obdukcije koja će biti obavljena danas“, kazala je Milatović Perović.

Nikšićka bolnica je ranije bila u centru pažnje zbog više slučajeva.

U junu ove godine Nikšićanka je podnijela tužbu protiv Opšte bolnice u Nikšiću zbog ugrožavanja zdravlja i nesavjesnog rada, nakon što joj je hirurškim putem uklonjena braunila iz vene na ruci, koja je, kako tvrdi, tu ostala nakon carskog reza 12. januara ove godine.

Takođe, prošle godine pacijentu koji je bio smješten na Internom odjeljenju Bolnice u Nikšiću greškom je data krv i još neodgovarajuće krvne grupe. Pacijent je tada doživio anafilaktički šok, nakon čega je hitno prebačen u Klinički centar Crne Gore.

IzvorCdM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve