Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

U Baru oduzeto oružje, uhapšena jedna osoba

Policijski službenici su juče, preduzimajući aktivnosti u vezi pronalaska predmeta koji su ukradeni u Virpazaru, kontrolisali Z.N. kod kojeg je pronađena lovačka puška

Barska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv dvije, dok je uhapsila jednu osobu zbog ilegalnog posjedovanja vatrenog oružja.

“Od M.F. oduzet je pištolj marke „Crvena Zastava“, a od S.F. su policijski službenici oduzeli 93 komada municije kalibra 7,65 mm, u ilegalnom posjedu. Po nalogu nadležnog državnog tužioca protiv M.F. i S.F. je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija”, saopšteno je iz Uprave policije.

Policijski službenici su juče, preduzimajući aktivnosti u vezi pronalaska predmeta koji su ukradeni u Virpazaru, kontrolisali Z.N. kod kojeg je pronađena lovačka puška.

“Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je Z.N. pronađenu pušku preuzeo od počinioca krivičnog djela u cilju skrivanja predmeta za koje se sumnja da potiču iz krivičnog djela izvršenog u Virpazaru. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru koji je naložio da se Z.N. uhaspi zbog sumnje da je izvršio krivčno djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija u sticaju sa krivičnim djelom prikrivanje”, zaključuje se u saopštenju Uprave policije.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve