Petak, 8 Decembra, 2023
Rubrika:

Saradnjom Bara i Beograda do kapitalnih investicija i razvoja

Konstatovano je da postoji jako puno prostora i ideja na planu ostvarivanja kvalitetnije saradnje između naših gradova

Predsjednik Skupštine opštine Bar Branislav Nenezić boravio je, na poziv predsjednika Skupštine Grada Beograda Nikole Nikodijevića, u dvodnevnoj službenoj posjeti u Beogradu. Pored Predsjednika Skupštine opštine Bar razgovorima je prisustvovao i Sekretar za imovinu ,zastupanje i investicije Opštine Bar Stefan Šušter, saopšteno je iz Opštine Bar.

Konstatovano je da postoji jako puno prostora i ideja na planu ostvarivanja kvalitetnije saradnje između naših gradova.

Ovakvim susretima i razmjenom iskustava u radu naših gradskih uprava i sekretarijata u oblastima saobraćaja, turističke privrede, kulturnih i sportskih sadržaja možemo na na konstruktivan način pomoći jedni drugima.

Dominantna tema sastanaka bili su realizovani i aktuelni projekti Grada Beograda i Opštine Bar na unaprijeđenju komunalne i saobraćajne infrastrukture.

“Sigurno je da ćemo razmjenom iskustava i dobre prakse u radu naših javnih komunalnih preduzeća u bliskoj budućnosti pokrenuti zajedničke inicijative i projekte koji će biti od koristi našim građanima, istakao je Šušter.

Bar i Beograd vežu tradicionalno dobri odnosi i saradnja i nadam se da ćemo ih unaprijediti u budućnosti putem raznih komunalnih i infrastrukturnih projekata koji će biti na korist građanima naša dva grada”, poručio je Nenezić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve