Subota, 4 Februara, 2023
Rubrika:

Rožaje: Za tri dana 500 penzionera potpisalo pristupnicu Pokretu penzionera

Predsjednik Skupštine Pokreta penzionera Sadik Klimenta je kazao da će se potpisivanje pristupnica Pokretu penzionera Crne Gore sprovoditi u svim opštinama na Sjeveru Crne Gore

Za tri dana 500 penzionera iz Rožaja potpisalo pristupnicu Pokretu penzionera Crne Gore, saopštio je predsjednik Skupštine Pokreta penzionera Sadik Klimenta.

On je kazao da će se potpisivanje pristupnica Pokretu penzionera Crne Gore sprovoditi u svim opštinama na Sjeveru Crne Gore.

– Veliko interesovanje penzionera da pristupi ovom pokretu daje nam još veću motivaciju kao i obavezu da nastavimo da se borimo za svakog penzionera u Crnoj Gori – kazao je Klimenta.

On je pozvao sve penzionere sa sjevera Crne Gore da pristupe Pokretu i da se svi zajedno bore za bolji život i dostajantsvo svakog penzionera.

– Sjutra ćemo da dostavimo Fondu Pio i Ministarstvu za rad i socijalno staranje i inicijativu penzionera iz Rožaja koju su potpisali zajedno sa Pokretom penzionera, da se obezbijedi penzionerima u Rožajama ogrijev, jer oni nemaju od čega da ga kupe, a već je počelo vrijeme kada mora da se loži. Takodje, sjutra članovi Upravnoj i Izvršnog odbora Pokreta penzionera Crne Gore u Podgorici, održavaju zajednički sastanak gdje će se donijeti Odluke o narednim aktivnostima ovog pokreta – naveo je Klimenta.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve