Poslanici Demokratske partije socijalista uplatili su Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti 27.000 eura, nakon što su 19. marta zajedno sa ministrima i odbornicima DPS-a uplatili početnih 20.000e, saopšteno je iz te partije.

“Tada smo rekli, a sada i ponavljamo, da je ovo samo jedna u nizu pomoći koje će poslanički klub, zajedno sa ostalim funkcionerima Demokratske partije socijalista učiniti tokom trajanja opasnosti izazvane virusom COVID-19.Ovo je zajednička borba svih građana Crne Gore i svi imamo dužnost da pomognemo kako bi izašli kao pobjednik iz ove teške borbe”.

Poslanički klub DPS-a će, kako je saopšteno, nastaviti da pomaže kako materijalno tako i nematerijalno kroz aktivnu ulogu u Skupštini Crne Gore doprinoseći donošenju mjera koje će imati za cilj da olakšaju ekonomsku situacija građana u izazovnom vremenu koje je pred nama.

“Uvaženi građani, iz ove borbe izaći ćemo kao pobjednici ali moramo svi solidarno i odgovorno dati svoj doprinos. Pratite uputstva nadležnih organa, čuvajmo sebe, svoje najmilije i svoju Crnu Goru. Ostanimo doma!”

0 0 vote
Article Rating
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments