Iako su mnogi predviđali da će nakon pandemije cijene avio karata biti znatno skuplje, Montenegro Airlines uvodi brojne akcije i privilegije za svoje putnike, kako bi omogućili da putnici mogu jeftinije i lakše da organizuju svoja putovanja, saopštila je nacionalna aviokompanija.

foto MA

Naime, Montenegro Airlines postupno obnavlja saobraćaj nakon komercijalnog prekida rada uslovljenog pandemijom COVID-19. Prvi let je bio ka Ljubljani, a slijede letovi ka Frankfurtu, Beču, Parizu, Cirihu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Minhenu i Hanoveru.

Putnicima su tako ponudili Specijalnu ljetnju akciju, popuste za karte tokom zimskog reda letenja, mogućnost besplatne promjene datuma, porodičnu, studentsku, senior tarifu i sl.

“U okviru Specijalne ljetnje ponude povratna karta za Ljubljanu sa svim pripadajućim taksama iznosi 102 eura, Beč 154 eura, Frankfurt 164 eura itd. U ponudi su sve redovne destinacije Montenegro Airlinesa koji redovno prati ublažavanje restrikcija u zemljama Evrope i nada se normalizaciji saobraćaja”, navode iz MA.

Druga povoljnost je, kako su kazali, da svi putnici koji do 30. juna kupe kartu za putovanje do 15. jula ove godine za bilo koju od destinacija ka kojima MA saobraća ostvariće pravo na popust tokom zimske sezone letenja.

“Na taj način, uz priloženu kartu sa navedenim uslovom, možete kupiti povratnu kartu za Beograd ili Ljubljanu po cijeni od 50 eura i iskoristiti ih u periodu od 25. 10. 2020. do 27. 03. 2021. godine. Ukoliko se odlučite za neku od evropskih destinacija cijena za povratnu kartu iznosi samo 100 eura. Još jedna povoljnost koju MA pruža svojim putnicima se takođe odnosi na karte kupljene do 30. juna. Kako bi vam olakšao kupovinu avio-karata MA omogućava da besplatno neograničeno mijenjate datum putovanja do kraja ove godine. Osim navedenog u ponudi su i tarife posebno namjenjene porodicama, studentima i seniorima, o kojima više detalja možete pronaći na zvaničnom sajtu kompanije”, istakli su iz nacionalne aviokompanije.

MA je u saradnji sa zdravstvenim organima i regulatornim tijelima pripremila procedure i preporuke za putnike i osoblje radi bezbjednog putovanja.

“Nošenje maski za lice je obavezno tokom čitavog trajanja leta, avioni se dezinfikuju svakog dana, a važno je napomenuti da su vazduhoplovi opremljeni savremenim HEPA filterima koji koriste specijalni sistem filtriranja vazduha i uklanjaju 99,97% čestica iz vazduha”, kazali su iz kompanije.

guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve