Nedjelja, 10 Decembra, 2023
Rubrika:

Lalatović: Zečević nije demantovao da je vršio prirtisak i ucjene

U sudskom postupku koji slijedi, dodaje ona, dostaviće mu i ostale akte koje je on potpisali, a koje je, kaže Lalatović, Začević možda zagubio

Direktorica JU Dom starih Nikšić Anđela Lalatović koju je juče smijenio Uptavni odbor kaže da predsjednik UO Zdravko Zečević nije demantovao njene tvrdnje da je vršio prirtisak i ucjene.

Lalatović navodi da u reagovanju Zečević nije demantovao da je všio protivzakonit pritisak i ucjene a sve u cilju pokušaja nezakonitog zapošljavanja svojih partijskih članova.

“Svojim saopštenjem je potvrdio sve moje navode koje ću lako dokazati u sudskom postupku. Što se tiče navoda o finansijakim zloupotrebama podsjetiću predsjednika UO da Upravni odbor usvaja redovni finansijski izvještaj kao i tromjesječne finansijske izvještaje koje prosljeđuju resornom Ministarstvu. Ukoliko ste zaboravili svaki finansijski izvještaj ste upravo vi potpisali i na ni jedan nije bilo primjedbi od Ministarstva”, naglasila je Lalatović.

U sudskom postupku koji slijedi, dodaje ona, dostaviće mu i ostale akte koje je on potpisali, a koje je, kaže Lalatović, Začević možda zagubio.

“Ali ne sumnjam da ćete kao vrsni pravnik sa sumnjivim porijeklom diplome pravnika umjeti da se iznesete sa partijskim zadatkom koji vam je nalozen da izvršite a uz pomoć “vaših” konsultanata iz resornog ministarstva”, zaključila je Lalatović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve