Utorak, 5 Marta, 2024
Rubrika:

LAKRDIJA PO UGLEDU NA BEOGRAD: Zaštitnici pedofila iz SS danas ’’brane porodične vrijednosti’’

Kako prokletog raspopa Mićovića nije sramota da govori o razvratu i nemoralu i da sebe promoviše kao zaštitnika ''porodičnih vrijednosti'' ostaće vječna misterija. S obzirom da je visoki funkcioner zločinačke SS, poznate po licemjerju i lažima, njegovo ponašanje i ne mora da čudi.

Ratnohuškačko-pedofilska svetosavska sekta (SS) poznata pod akronimom SPC  organizovaće danas, ritual ’’krvi i tla’’ pod kodnim imenom „Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice“.

Kako je ranije saopšteno iz crnogorskih ćelija sekte, koje se vode pod kodnim imenima Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka, ispred operativnog centra SS takozvanog ”Hrama Hristovog vaskrsenja” održaće se ritual ”krvi i tla” povodom Parade ponosa koja je zakazana za subotu u Podgorici.

Ova manifesticija inspirisana je sličnim primitivno-klerikalnim, zilotsko-nacističkim okupljanjima koja su nedavno održana u Beogradu kao reakcija na Europrajd u tom gradu.

Direktor crnogorske filijale SS Jovan Mićović Nedostojni je u tradicionalnom verbalnom aktu podgrijavanju tenzija u srijedu, govoreći o Paradi ponosa izjavio je da se “preko određenih struktura moći iz svijeta ovde propovijedaju i promovišu nemoral i razvrat”.

Mićović je, govoreći u Danilovgradu, gdje je osveštao zvona budućeg operativnog centra SS kodnog naziva saborni hram Svete Petke, pozvao „sve hrišćane“ da dođu u petak pred saborni hram u Podgorici na ritual ’’krvi i tla’’, koji je Nedostojni Jovan nazvao ’’moleban za spas svetinje braka i porodice’’.

Ritual će predvoditi lideri crnogorskih filijala SS Jovan Nedostojni Mićović i Metodije Ostojić.

Kako prokletog raspopa Mićovića nije sramota da govori o razvratu i nemoralu i da sebe promoviše kao zaštitnika ”porodičnih vrijednosti” ostaće vječna misterija. S obzirom da je visoki funkcioner zločinačke SS, poznate po licemjerju i lažima, njegovo ponašanje i ne mora da čudi.

ZA OVO TREBA DA IDU DIREKTNO U PAKAO: Iznevjerili braću pedofile

Koliki je Mićović bestidni licemjer kada govori o ’’zaštiti porodičnih vrijednosti’’ najbolje govori podatak da su on i njegov kolega Metodije Ostojić, koji će predvoditi današnju lakrdiju ispred Hrama, duboko umiješani u zaštitu pedofila koji dominiraju u ovoj organizaciji.

Podsjetimo, podgoričko tužilaštvo je prije nekoliko mjeseci pokrenulo izviđaj protiv MCP i njenog direktora Jovana Joanikija Mićovića, zbog navodnog prikrivanja pedofilije. Metodije Ostojić je aktera pedofilskih i gej skandala, koji važi za glavnog makroa u svetosavskoj sekti, Nikolaja Stamatovića 9. avgusta proizveo u čin igumana manastira Zlateš u blizini Bijeloga Polja (Tomaševo).

Stoga je krajnje bizarno i nevjerovatno licemjerno da takva lica mogu da govore o zaštiti porodičnih vrijednosti.

Nikolaj Stamatović – glavni makro u SS, veoma pogođen odlukom

Portal Aktuelno već gotovo dvije godine piše o pedofiliji u SPC i ulozi Mićovića i njegovih funkcionera u prikrivanju pedofilije.

Portal Aktuelno je 2020. godine objavio seriju od tri teksta u kojima smo predočili javnosti kako je SPC u Crnoj Gori na čelu sa Amfilohijem i aktuelnim mitropolitom Joanikijem prikrivala slučajeve pedofilije, pokušavala da ih koristi za političke obračune unutar crkve.

Takođe smo pisali kako su se na teritoriji Crne Gore skrivali opasni članovi kriminalne organizacije zaodjenuti u mantije SPC, na čelu sa glavnim makroom Stamatovićem.

Bivši đakon SPC Bojan Jovanović, u maju prošle godine na promociji svoje knjige “Ispovest Kako smo ubili Boga” je otvoreno optužio Joanikija Mićovića da je prikrivao slučajeve pedofilije. 

I sam Jovanović bio je na meti pedofila u crkvi. Pokušao je da ga seksualno zlostavlja nekadašnji zloglasni episkop Zvorničko-tuzlanske eparhije (BiH) Vasilije Kačavenda koji je ukazom SPC 2012. penzionisan. Kačavenda važi za rodonačelnika pedofilske struje u SS.

U.P.A.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

5 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
07.10.2022-07:47 07:47

Legli starine aktivni jonkaš i penzionisani ali dalje aktivni vaske kačke, ispod murve skrite bedemima manastira, da na ranojesenjem suncu ogriju stare kosti. Skinutih odežda i ka od majke rođeni obamrli od tek stišane slasti nešto gontaju i pomalo se pregone oko mladijeh dana i njihovih napona. Ih kako sam se samo igrao sa momčićima i đečurlijom dok me oni gad telefonom ne uslika, jetko će vaske kačke. Othuknu jonkaš, ćuti da te zamolim jedva sam te onad spasio zatvora, a i činiš me ljubomornim. Omlohavljena tijela i viseći organi nastaviše da upijaju potonje zrake kad se ču nešto kao… Pročitaj više »

Stipe
07.10.2022-07:49 07:49

Niko vam ne brani da branite liberalne LGBT vrednosti jer svaka ptica svome jatu leti. Nadam se da ćete porodično uživati na paradi “ponosa”. :)

Kizami
07.10.2022-10:45 10:45
Reply to  Stipe

Podržavati LGBT je izbor, a podržavati i štititi pedofile je zločin. Porodica je osnovna ćelija svakog društva, tako su nas učili u školi, a vi što podržavate i štitite pedofile ste zreli za ćeliju, da unjoj razmišljate o porodičnim vrednostima.

Stipe
07.10.2022-11:11 11:11
Reply to  Kizami

Upravo ovi tvoji iz LGBT+ podržavaju pedofile i ostale nastranosti.

Pe Pera
07.10.2022-11:16 11:16

U.P.A. nek blagosilja gejeve, i onda smo kvit !