Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

KRIVOKAPIĆU, EVO TI JOŠ DIVLJE GRADNJE KOD DRUGA BATA: Carević podiže novi objekat na Krimovici!

Na prostoru Krimovice, gdje je Carević već zauzeo skoro pola miliona kvadrata državnog zemljišta već neko vrijeme nelegalno se gradi objekat.

Predsjednik opštine Budva Marko Bato Carević nastavlja sa uzurpacijom državne imovine.

Nakon što smo juče objavili da Carevići nelegalno proširuju plaže Ploče danas donosimo novi primjer.

Na prostoru Krimovice, gdje je Carević već zauzeo skoro pola miliona kvadrata državnog zemljišta već neko vrijeme nelegalno se gradi objekat. Kako su nam saopštili izvori bliski Careviću, osim objekta koji se vidi na fotografiji, budvanski svetosavski uzurpator gradi i objekat koji će služiti za smještaj radnika.

Ovo je još jedan dokaz da je Carević iznad svih zakona i propisa, a posebno čudi što niko ne smije da reaguje. Prva reakcija očekuje se od trapavog predsjednika Vlade Zdravka Krivokapića koji je prošle sedmice otkrio da nije znao da je Carević uzurpirao pola miliona kvadrata državne zemlje na Krimovici.

Ovakav Krivokapićev izgovor je čini se veoma ”providan” pošto je vrlo neozbiljno pomisliti da premijer ne zna da ide na noge kod osobe koja otima državnu imovinu. U najmanju ruku morao je odmah nakon što je saznao da preduzme određene korake i krene u zaštitu interesa države Crne Gore koju predstavlja.

Podsjećamo Krivokapića na ove nove primjere divlje gradnje njegovog druga Carevića sve dok ne dobije epilog pred nadležnim organima.

U nastavku možete pročitati detaljnije o aferi Krimovica.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
MB_MNE
15.06.2021-12:12 12:12

Gradio je ovaj nepismeni i prije vladavine “njegovih”
Ali ga nesto “naši” ne uhapsise i ne stavise u tamnicu, niti mu konfiskovase ovo pokradeno blago koje ima? E sad cemo svi prduckati kako ga Krivokapic pusta…

SAO BUDVA PUKLA: Bato ”gučizacijom” uspio da uništi turističku ponudu, pomogao mu i Dritan konfuznim porukama! | Skala radio
24.07.2022-13:24 13:24

[…] prostoru Krimovice, gdje je Carević već zauzeo skoro pola miliona kvadrata državnog zemljišta već neko vrijeme nelegalno se gradi objekat. Slična situacija je i na uzurpiranoj plaži Ploče na kojoj Carevići uveliko izvode bagerske […]