U Turističkoj organizaciji Kolašin spremno dočekuju predstojeću zimsku turističku sezonu. Kako bi upotpunili ponudu grada i boravak turista učinili što zanimljivijim, odlučili su se za postavljanje klizališta sa sintetičkom podlogom na gradskom trgu.

Kolašin

Kako je saopšteno iz Nacionalne turističke organizacije, svi posjetioci kao i građani Kolašina moći će da uživaju na klizalištu površine 200 kvadratnih metara od 21. decembra do 3. februara, u periodu od 11 do 21h.

Klizanje na toj podlozi je identično kao klizanje po pravom ledu.

Klizalište je odlična animaciju za djecu i odrasle, zabava nakon dana provedenog na skijanju a takođe je zanimljivo kao ponuda za one koji ne skijaju. Takođe planirana je organizacija Božićnog bazara počev od 21. decembra na gradskom trgu u saradnji sa kompanijom “Swiss R Montenegro” a uz podršku opštine Kolašin.

Posjetioci će tu moći da kupe suvenire, proizvode domaće radinosti, uživaju u ponudi gastro kućica…

Takođe je planirano organizovanje brojnih dešavanja tokom zimske sezone kao podrška sada već tradicionalnim manifestacijama kao što su zimski maratoni na Bjelasici i Sinjajevini.

Kako bi uticali na smanjenje gužvi prema ski centrima, a ujedno i na veće zadovoljstvo svih posjetilaca i građana Kolašina, Turistička organizacija Kolasin će organizovati autobuski prevoz (autobus kapaciteta 50 mjesta) od centra grada do ski centara Kolašin 1600 i Kolašin 1450 uz dva polaska i dva povratka radnim danima, a tri polaska i tri povratka vikendom po unaprijed utvđenom rasporedu i simboličnu cijenu karte od jednog eura po pravcu.

Skijališta Crne Gore-ski centar Kolašin 1600 su za ovu sezonu pripremili izuzetno bogat zabavni program uz gostovanje renomiranih muzičkih zvijezda iz regiona. Otvaranje zimske sezone je planirano 14. decembra na ski centru Kolašin 1600 uz gostovanje Indire Forze (ex Colonia), a 15. decembra će goste zabavljati DJ Proximus. Važno je napomenuti da će za sve posjetioce ski centra Kolašin 1600 ove sezone parking biti besplatan.

Komentari

avatar