Nedjelja, 26 Marta, 2023
Rubrika:

Srpske pjesme ispred Cetinjskog manastira: Evo zašto je kamenovan autobus na Cetinju

Snimak je navodno nastao danas na Cetinju, a čuje se kako grupa u glas pjeva stihove ''…nek’ se srpski barjak vije od Prizrena do Rumije''

Vozač autobusa koji je prijavio policiji da je kamenovan danas, prevozio je grupu koja je prethodno ispred Cetinjskog manastira igrala i pjevala uz pjesmu “Veseli se srpski rode”.

On je policiji saopštio da je autobus kamenovan prilikom prolaska ispod podvožnjaka u ulici Novice Cerovića u tom gradu. Kako je portalu Pobjeda nezavnično saopšteno iz Uprave policije, vozač je prijavio da mu je nepoznata osoba tom prilikom oštetila prednje vjetrobransko staklo. Prema saznanjima Pobjede, u autobusu nijesu bili turisti već se radilo o ekskurziji iz Nikšića.

Na snimku dostavljenom portalu CdM, vidi se grupa ljudi koja u Vladičinoj bašti pjeva uglas “Veseli se srpski rode”.

U komentarima video snimka, koji se širi društvenim mrežama, građani se pitaju “ko provocira u sred Cetinja”, a pozivaju policiju i SDT da reaguju.

Sa mladima i djecom u kolu su bile i monahinje.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
25.04.2022-21:53 21:53

Masovna pojava je da nastavnici sami organizuju ekskurzije sa djecom. Pošto je Bratićka zaposlila sve popadije i SPC vjernike oni sada u školama organizuju djecu za posjete manastirima za koje govore da su srpski. Tako je i ova grupa iz NK vjerovatno predvođena aktivistom SPC posjetila na Uskrs Cetinjski manastir (kao srpski) i naravno odigrala srpsko kolo uz srpske pjesme sve u društvu monahinja.

Crnogorka
26.04.2022-08:40 08:40

Cetnicki  DEMOKRATE Namjerno provociraju- izgubili su VLADU FOTELJE  i sad rade PUTINOVU SKOLU   nijesu za Dzaba po Podgorici setali i podrzavali PUTINOVU AGRESIJU- to je zlo partija- Znaju da Cetinje svaki dan daju podrsku UKRAJINI -ovo je za svaku osudu !