Petak, 24 Maja, 2024
Rubrika:

Joković: Za Krimovicu raspisati tender, ne znamo da li Carević ima dozvolu da radi na tom zemljištu

On je rekao da je bivšem predsjedniku Opštine Budva Marku Batu Careviću državno zemljište nije ustupila ova Vlada, već neka prethodna

Ministar poljoprivrede i potpredsjednik Vlade u tehničkoma mandatu, Vladimir Joković kazao je danas da bi trebalo raspisati javni poziv za korišćenje državnog zemljišta u Grblju, Krimovica, i zatim izabrati najpovoljnijeg ponuđača.

On je rekao da je bivšem predsjedniku Opštine Budva Marku Batu Careviću državno zemljište nije ustupila ova Vlada, već neka prethodna.

“Ova Vlada Careviću nije dala dozvolu da li da radi, da li je i uopšte dobio dozvolu da radi, ni to ne znam”, rekao je Joković odgovarajući na pitanje da li zna ko je Careviću dao dozvoli da radi na državnom zemljištu.

Joković je dodao i da Carević koristi kao svaki drugi poljoprivrednik subvencije iz Agrobudžeta i dodao da nije na Ministarstvu poljoprivrede da utvrđuju na čijem zemljištu se radi proizvodnja.

On je kazao i da nije čuo informaciju da je Carević dostavio ponudu državi za otkup zemljišta.

“Bilo je ponuda od Carevića da se plaća renta za to zemljište. Ja mislim da bi trebalo raspitati tender i izabrati onoga ko da više”, rekao je Joković.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
14.02.2023-08:23 08:23

Ako se raspiše tender onda jedan od uslova bi trebao biti da uzurpator nema prava na učešće u istom kako se ne bi podstrekavali drugi građani na uzurpacije i izbjegla startna prednost uzurpatora. Fukarskim prijedlogom se želi omogućiti uzurpatorima da izbjegnu krivičnopravnu odgovornost zbog uzurpacije. Što očekivati od neobrazovanih i neozbiljnih ljudi do pomaganje kriminalcima da prikriju kriminal i čak profitiraju od kriminala…