Četvrtak, 25 Jula, 2024
Rubrika:

HIT VIDEO ”O Joko, Joko, al’ si se narok'o”: SNP ministar se veseli i pjeva opijen domaćom brljom i srBstvom!

Na društvenim mrežama pojavio se hit video na kojem se vidi crnogorski ministar Vladimir Joković kako nekontrolisano iga. Čini se kao da je ministar stimulisan pozamašnom količinom domaće brlje koja je u njemu pokrenula lavinu neartikulisanog srbovanja

Na društvenim mrežama pojavio se hit video na kojem se vidi crnogorski ministar Vladimir Joković kako nekontrolisano pokreće svoje tijelo, što valjda smatra nekom vrstom igre.

Pretpostavlja se da je snimak nastao skorije na nekom veselju kojem je Joković prisustvovao u društvu bliskih prijatelja i rodbine, a sve uz pjesmu “Veseli se srpski rode”.

”Realno i Joko treba da se veseli. Čovjek sa 3% podrške je ministar već u dvije vlade. Ima milione eura, nekretnine, poslovne objekte, firme. Čovjek bez škole i struke. On je “ugroženi” Srbin koji pjeva pjesmu u kojoj se govori o prisvajanju teritorija. A sve je zaradio u mrskoj Crnoj Gori”, navodi jedan od korisnika na mreži X, dok su se nizali komentari u kojima su se navodili stihovi iz komercijalnog hita “O Joko, Joko, al’ si se naroko”.

Međutim, na mrežama je otkriven i podatak koji ukazuju na potencijalne zloupotrebe crnogorskog ministra.

”Pevaj Joko, pevaj rode, daj svastiki malo vode… Kad je Joku dobro, dobro je i ljudima oko njega. Jokova svastika Branka je supruga Zorana Doderovića, osnivača firme Ravno koja preko Joka dobija velike poslove. O kvalitetu radova najbolje govore nedavno završeni radovi u Nikšiću”, piše u objavi korisnika uz podatke.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

7 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
džudović
11.07.2024-09:33 09:33

Joko se trudi da pokaže da i svaka budala može biti ministar u Crnoj Gori!

Sabahudin
11.07.2024-10:05 10:05

Skola govori sve -Doci ce vrijeme kad ce se morat porijeklo imovine dokazivati NICIJA NIJE DO ZORE !!Mogli smo pogledat sinoc Himnu Engleske i Holandije koliko se voli svoja Drzava ! Ovi nasi samo da je uniste i ssto vise ublate !

kamiondija
11.07.2024-12:01 12:01

Joko je veci Fasista od M'addica -Hitlerovci su dizali ruku i tako se pozdravljali ! Joko Cetnik je uz pjesmu i igru dizao ruku sa uzvisena tri prsta i tako pozdravljao Cetnistvo ! Pih ko nam vodi CG !

Mirso
11.07.2024-13:45 13:45

Nijesu krivi Cetnici sto ovako cine po CG nego Nacionalne Manjine i Crnogorci koji dozvoljavaju i podrzavaju ovakve da sire mrznju i nacionalizam a ugrozeni niti smiju zapjevat niti zaigrat Cetnicke pjesme !

Mikica
11.07.2024-13:54 13:54

Koliko moze biti psihicki poremecenik da bi nesto ovako ovaj Jadov od Ministra skakao ka da je u Dobroti na Psihijatriji slavio i pjevao Cetnicke pjesme ! Pih u ovo imati povjerenje “ugroženi” Cetnik bez škole i struke. !

Marko
11.07.2024-16:57 16:57

Srbijo-Kukala li vai majka viditeli da je poblesavijo lijecite ovo na vrijeme jer vam vise nema ko igrat i pjevat ovako ka ugrozenii Cetnik Joko ! Pitam Vladu CG sta Ministri moraju imat od skole da bi bio Ministar CG ako ima sto Joko od skole onda je to ona iz Banja Luke kupljena KAO I SVE STO SRPSKI JOKO IMA — LOPUZLUKOM !

Mato
12.07.2024-03:42 03:42

Kad obilazi farme krava…čim ga ugledaju postaju nemirne…čudno se ponašaju.