Subota, 24 Februara, 2024
Rubrika:

IJZCG: Tužilaštvo da ispita da li je Miljana Pavličić nezakonito bila u prostorijama instituta i uništavala dokumentaciju

Prema informacijama Instituta Miljana Pavličić je posljednji put bila u Institutu za javno zdravlje Crne Gore dana 22.novebra 2023. godine kako bi se izvršila primopredaja svih stvari iz njene kancelarije, kao i stvari koje su bile u njenom posjedu, a pripadaju Institutu

Institut za javno zdravlje Crne Gore obratio se Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici sa molbom da sprovede sve radnje koje su u njihovoj nadležnosti vezano za objavu „Alternativa Crna Gora“ na društvenoj mreži Facebook od 28.11.2023. godine.

Navedeni profil objavio je post u kojem su naveli da je lice Miljana Pavličić, u nedelju u kasnim popodnevnim satima, bila u prostorijama Instituta za javno zdravlje Crne Gore i da je zajedno sa radnicima pravne službe uništavala dokumentaciju.

Prema informacijama Instituta Miljana Pavličić je posljednji put bila u Institutu za javno zdravlje Crne Gore dana 22.novebra 2023. godine kako bi se izvršila primopredaja svih stvari iz njene kancelarije, kao i stvari koje su bile u njenom posjedu, a pripadaju Institutu.

“Imenovana je tada vratila i svoju identifikacionu karticu za ulaz u našu ustanovu, što je sve konstatovano zapisnikom.Napominjemo da smo u petak, 24.11.2023. godine promijenili bravu u kancelariji u kojoj se nalazi pravna služba, kao i da se ključ od te kancelarije ne nalazi čak ni u portirnici Instituta kako ne bi došlo do neke zloupotrebe.Zbog negativnih navoda u medijima kojima je Institut za javno zdravlje Crne Gore izložen u posljednje vrijeme proslijedili smo zahtjev Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici sa molbom da sprovede sve radnje koje su u njihovoj nadležnosti”, navode iz IJZCG.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Tara
29.11.2023-15:07 15:07

u CG vlada anarhija..teski kriminal..jel ovo oslobodjenje..Mandica cetnickih demokrata. URE..i jos drugih koji ovu kriminalnu mafiju podrzavaju????