Srijeda, 29 Novembra, 2023
Rubrika:

Fondacija ”Ognjen Rakočević” donirala Kliničkom centru kompjuter i potrošni medicinski materijal

Ova donacija je dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama

Fondacija “Ognjen Rakočević”, posvećena podršci djeci sa autizmom, donirala je Stomatološkoj poliklinici Kliničkog centra Crne Gore kompjuter i potrošni medicinski materijal, sa ciljem unaprjeđenja stomatološke njege u korist djece sa autizmom a i ostalih korisnika usluga, saopšteno je iz KCCG.

Ova donacija je dio njihove kontinuirane posvećenosti poboljšanju kvaliteta života djece sa autizmom i podršci zdravstvenim ustanovama koje se bave njihovim zdravstvenim potrebama.

Kompjuter će, kako se navodi, omogućiti brži i efikasniji rad, dok će potrošni medicinski materijal poboljšati pružanje kvalitetne stomatološke njege.

Foto: KCCG

“Kao dio svog kontinuiranog angažmana u podršci unaprjeđenju zdravstvenje njege u Crnoj Gori, Fondacija “Ognjen Rakočević” prepoznala je važnost Stomatološke poliklinike Kliničkog centra Crne Gore i njihovog doprinosa očuvanju oralnog zdravlja stanovništva. Stomatološka poliklinika i menadžment Kliničkog centra Crne Gore srdačno zahvaljuju Fondaciji “Ognjen Rakočević” na ovom dragocjenom doprinosu. Oprema će znatno poboljšati njihovu sposobnost da pruže najbolju moguću stomatološku njegu deci sa autizmom i ostalim korisnicima usluga. Fondacija “Ognjen Rakočević” ostaje posvećena svom cilju unaprjeđenja života djece sa autizmom i poziva sve zainteresovane da se pridruže njihovim naporima, zaključuje se u saopštenju.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve