DPS Kotor: Funkcioner Demokrata napao učesnicu karnevala

Predsjednik kotorskih Demokrata Robert Bernard napao je učesnicu karnevala u Kotoru

Predsjednik kotorskih Demokrata Robert Bernard napao je učesnicu karnevala u Kotoru i time pokazao posrnuće svih vrijednosti, od ljudskih do tradicionalnih kotorskih, ali i lične kulture i vaspitanja, saopštili su iz DPS-a Kotor.

“Fizički nasrtaj na bilo koga odraz je najgore vrste primitivizma, naročito kada jedan mladi čovjek udari ženu, a pritom i učesnicu karnevala. Šta je toliko izrevoliralo mladog Bernarda da se fizički obračuna sa sugrađankom? Da li Bernard ne razumije tradiciju karnevala i maškara pa ga je uvrijedila maska, ili je u pitanju nešto drugo? Da li mladi Bernard misli da bahato ponašanje koje sprovode u institucijama može, bez posljedica, da sprovodi i na ulicama Kotora, ili mu pak tu dozvolu daje bliskost sa prvim čovjekom grada? Da li Demokrate u svemu, pa čak i u karnevalskim škercima vide prijetnje, baš kao što to rade drugi njihovi funkcioneri, pa hoće da se razračunavaju na ulici? Čemu nervoza kotorskih Demokrata? Čemu pokušaj zataškavanja ovog incidenta”, pitaju se u DPS-u.

Demokratska partija socijalista Kotor najoštrije osuđuje ovaj incident, i očekuje od nadležnih sudskih organa da zaštite oštećenu stranu, a javnost će, kako vjeruju, na najbolji način osuditi bahato i uličarsko ponašanje kvazi Demokrate Roberta Bernarda prema sugrađanki.

Komentari

avatar