Četvrtak, 23 Marta, 2023
Rubrika:

Bratić: Ne plašim se ni sudova ni tužilaca

''Nemam ništa protiv postupaka i ne plašim se se sudova ni tužilaca, radi se o ljudima koji samo rade svoj posao. Nemam straha od njihovog posla jer sam radila sve po zakonu.''

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić prokomentarisala je za Portal RTCG tužbu predatu od zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Osnovnom sudu u Podgorici, ističući da je radila sve po zakonu i da se ne plaši ni sudova ni tužilaca.

“Nemam ništa protiv postupaka i ne plašim se se sudova ni tužilaca, radi se o ljudima koji samo rade svoj posao. Nemam straha od njihovog posla jer sam radila sve po zakonu. Mi smo, u stvari, na istom zadatku, a to je da utvrdimo krivca i tako će i biti”, kazala je Bratić.

Smatra da bi minimum moralne i stručne odgovornosti bio da zaštitnica imovinsko-pravnih interesa odgovori kako je izgubljeno sedam miliona eura državnog novca u vrijeme njenoga mandata i ko će to da nadoknadi.

“Iako, naravno, može da ne izgleda prijatno nekome ko se nije navikao na hajku, naravno, političku, kakva se vodi protiv mene evo već nekoliko godina, I ne jenjava, meni je, upravo zbog svega toga, drago što su postupci pokrenuti jer će se napokon utvrditi da je jedina, isključiva, namjerna i svjesna krivica upravo Zaštitnice što su ti postupci izgubljeni”, zaključila je Bratić.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Rovca
01.02.2023-16:41 16:41

Bravoti ga naša bilećanko.

BobZeković
01.02.2023-16:58 16:58

Nebitno je da li se ti koga plašiš ili ne, Bratićka. Bitno je da si ti zaustavljena u vršenju zločina prema ljudima i prema drćavi Crnoj Gorii. Bitno je i da se makar dio materijalne štete, koju si nanijela, naplati od tebe! Stravični zločinici svi redom kad su uhvaćeni u zločinu i privedeni pravdi, redom kličju kako se ne boje suda pravde! Zato je najvažnije da si zaustavljena, a mi građani Crne Gore, na koje si krvnički nasrnula, dali smo svoj sud o tebi i tbojim nalogodavcima i tvojim porivima čim su te postavili za ministarku: Taj sud je: ODVRATNA,… Pročitaj više »

Lada
01.02.2023-17:29 17:29

Bob Zekovic- savršen odgovor.