Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je svim građankama i građanima Berana 21.jul, Dan opštine.

Aleksa Bečić

,,Siguran sam da je Berane, koje posjeduje bogatu istoriju stvaranu vijekovima, ali i neprocjenjiva prirodna bogatstva, osjetilo blagodeti odgovornog odnosa prema opštini onih koji njome upravljaju i da za rezultat imaju bolji i kvalitetniji život svih građana. Uvjeren sam da je opozicionoj vlasti u Beranama pošlo za rukom da ublaži masovna iseljavanja Beranaca u potrazi za egzistencijom i da podstakne bar dio onih koji su otišli da se vrate kući”, istakao je Bečić.

On tvrdi da su prirodna bogatstva opštine Berane kao potencijal za razvoj i budućnost, zapostavljena i neiskorišćena dugogodišnjom pogrešnom politikom aktuelne vladajuće garniture u državi.

,,Siguran sam da će godine koje su pred nama, biti godine promjena, koje će donijeti pravedan i odgovoran odnos države prema opštini Berane, koja zaslužuje da bude jedna od najrazvijenijih u Crnoj Gori. S uvjerenjem da je hrabrost Beranki i Beranaca, oličena, između ostalog, i u njihovoj spremnosti da, uprkos svim pritiscima, podrže one kojima vjeruju, najbolji garant da dolazi vrijeme bržeg i prosperitetnijeg razvoja njihovog kraja, čestitam im Dan opštine”, zaključio je Bečić.

Predsjednik Građanskog pokreta URA, Dritan Abazović čestitao je danas svim građanima Berana, odbornicima, Skupštini Opštine Berane i opštinskom rukovodstvu 21. jul Dan opštine sa željom da svaki naredni bude povod za veće zadovoljstvo svih građana.

Dritan Abazović

,,Berane kao grad sa puno neiskorišenih resursa svakako zavređuje pažnju svih društvenih subjekata kako bi život građana u toj opštini bio bolji i kvalitetniji. Cijenim sve ono što je lokalna uprava uradila i radi na poboljšanju kvaliteta života građana Berana i radujem se svakom novom projektu i investiciji u ovom gradu”, poručuje Abazović u čestitki.

On vjeruje i da napori lokalne uprave u smjeru razvijanja i iskorišćavanja resursa opštine mogu biti i još intezivniji i rezultirati novim projektima na zadovoljstvo svih.

,,Berane mora dodatno iskoristiti svoje bogate turističke potencijale, privući nove investicije, razvijati i dodatno osavremenjavati saobraćajnu infrastrukturu… To su sve stvari na kojima zajedničko moramo raditi”, Abazović.

,,U nadi da će Berane u dogledno vrijeme postati primjer opštine na sjeveru koja je u najvećoj mjeri iskoristila sve svoje potencijale i unaprijedila život svih njenih građana najsrdačnije u moje lično, i u ime Građanskog pokreta URA, primite čestitke povodom 21. jula, Dana opštine Berane”, zaključuje Abazović u čestitki.

Komentari

avatar