Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kaluđerović DPS-u Zeta: Vaše vrijeme je prošlo

Funkcionerka SNP-a reagovala je na navode zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), koji su juče poručili da Zeta od Vlade u zadnje dvije godine dobija samo mrvice

Aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem – vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu, poručila je nositeljka liste “SNP – Temeljno za Zetu” Slađana Kaluđerović.

Funkcionerka SNP-a reagovala je na navode zetskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS), koji su juče poručili da Zeta od Vlade u zadnje dvije godine dobija samo mrvice.

Po riječima Kaluđerović, nema veće “ironije i licemjerstva” nego kada čelnici zetskog DPS-a saopšte kako su „posvećeni istinskom razvoju i prosperitetu Zete i svih njenih građanki i građanama“.

“Zaboravili su da se na spisku aktivista DPS-a, kojima je glavni akter afere “Koverta” Slavoljub Stijepović podijelio 100.000 eura za kupovinu glasova, spominje i nosilac liste DPS-a na prethodnim lokalnim izborima u Zeti.

Zaboravili su da su mnogi Zećani za vrijeme vladavine DPS-a bili izloženi progonu, ucjenjivanju i prijetnjama. Zaboravili su da se u prethodnom periodu od Zete samo uzimalo, a ništa joj se nije davalo”, kazala je ona.

Zaboravili su da je i sudskim presudama, kako dalje navodi, potvrđeno da je “kupovina glasova” glavni metod kojim je DPS osvajao vlast u Zeti.

“Zaboravili su da su stavili interese partijskih čelnika na prvo mjesto i time postali saučesnici u srozavanju Zete. Zaboravili su da su Zeti dodijelili status opštine samo na papiru, kako bi se i dalje nastavila zloupotrebe njenih resursa za tuđe interese”, dodala je Kaluđerović.

Zato je, smatra ona,  nedopustivo da Zetom i dalje “vedre i oblače” oni koji, kako keže,  “kupuju ljudske duše i njihovi mentori ogrezli u korupciji i kriminalu”.

“Tome se konačno mora stati na put, jer Zeta nije ničija prćija, već će biti ono što zaslužuje – ponosna i časna opština u punom kapacitetu i sa svim onim što joj pripada. Zato aktuelnoj DPS vlasti u Zeti poručujem – vaše vrijeme je prošlo, dolaze neki novi ljudi, kojima su temeljni interesi Zete na prvom mjestu”, zaključila je Kaluđerović.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

1 Komentar
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
COL
01.10.2022-15:52 15:52

Ma sve su mrski DPS radili samo za sebe kao na primjer. 1. Nova Srednja škola. 2. Novi dječji Vrtić. 3. Obilaznica Mahala _ Goričani. 4. Obilaznica Golubovci_ Mataguži. 5. Svako selo novu Rasvjetu, a da bi vi draga gospođice mogli nositi štiklice sve ulice presvučene asfaltom. 6. Renoviran dom zdravlja i zgrada opštine. 7. Svako selo novi vodovod. 8. Svakom građaninu Zete, bez razlike, pomoć u nuždi ili za liječenje ili krava ili sijeno ili stipendija za đaka ili za śeme. 9. Besprekorni gradski saobraćaj sa cijenom karte 0.9€. 10. Više dječjih igrališta i parkova. 11. sitne poslove neču… Pročitaj više »