Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

DPS: Mladi naše partije u Baru nosioci pobjede na predstojećim lokalnim izborima

Sastanku su prisustvovale Sonja Milatović, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore, Kristina Šćepanović, sekretarka DPS Crne Gore za međunarodnu saradnju, dr Marija Markoč, predsjednica Savjeta mladih DPS Bar i potpredsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore

Mladi DPS-a na održanom sastanku pokazali su spremnost za ostvarivanje još jedne ubjedljive pobjede u Baru.

“Mlade političke snage naše partije, nedvosmisleno su ubijeđene u pobjednički rezultat na predstojećim lokalnim izborima, na osnovu rezultata tima naše partije koje svakodnevno bilježi u Baru. Još jednom se pokazalo da imamo najbolje mlade kadrove, koji će nakon lokalnih izbora preuzeti odgovornost i kroz vršenje javnih funkcija dati dodatan doprinos razvoju našeg grada koji je naročito intenziviran u protekle četiri godine”, navode iz Opštinskog odbora DPS Bar.

Kako su dodali, mladi Bara mogu biti ponosni na rezultate lokalne uprave, koja je posvećena osluškivanju potreba mladih i kreiranju ambijenta koji svakom mladom čovjeku budi želju da ovdje ostane kroz programe podrške preduzetništvu, ženskom preduzetništvu, programu za mlade poljoprivrednike, brojne radionice, obuke i druge aktivnosti lokalne samouprave.

“Izbornim programom u susret predstojećim izborima ćemo građanima ponuditi nove platforme daljeg razvoja nešeg društva i grada, za koje smo sigurni da će nam građani dati veliku podršku u cilju realizacije istih”, ističe Opštinski odbor DPS Bar.

Takođe, bilo je riječi o sprovedenim aktivnostima, humanitarnim akcijama i događajima sa ciljem očuvanja životne sredine, obilježavanju međunarodnih dana i drugih aktivnosti mladih DPS-a u proteklom periodu.

Sastanku su prisustvovale Sonja Milatović, predsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore, Kristina Šćepanović, sekretarka DPS Crne Gore za međunarodnu saradnju, dr Marija Markoč, predsjednica Savjeta mladih DPS Bar i potpredsjednica Savjeta mladih DPS Crne Gore.

Milatović i Šćepanović iskazale su zadovoljstvo energijom mladih u Baru, te konstatovale da je realizacija akcionih planova za mlade u potpunosti ispunjena u dosadašnjem periodu i naglasile da je Savjet mladih DPS Bar riznica onoga što Bar simboliše – suživot multikulture i multikonfesionalnosti.

Predsjednica mladih DPS-a Bara, dr Marija Markoč najavila je brojne aktivnosti i zajednička druženja u narednom periodu i istakla činjenicu da je Savjet mladih DPS Bara tim čije srce kuca u ritmu zajedništva, obrazovanja, vaspitanja i kreativnih rješenja za izazove modernog društva.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve