Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

POŠTUJE NEZAVISNOST SUSJEDNE DRŽAVE: Brnabić na Kosovo ušla s prelijepljenim simbolima Srbije na tablicama

Pitanje koje se ovdje postavlja je, ako srpski predsjednik Aleksandar Vučić i dalje tvrdi da Srbija nije priznala nezavisnost Kosova, zašto se onda prelijepljuju simboli Srbije prilikom ulaska na teritoriju te države?

Predsjednica Vlade Srbije Ana Brnabić prvi put je poslije dva mandata na toj funkciji posjetila Kosovo. Njena pratnja, uključujući i vozilo u kojem se nalazila, morali su, kao i svi građani Srbije koji ulaze na Kosovo automobilima, da prelijepe oznake države Srbije na registarskim tablicama.

Kako se može vidjeti na snimcima, pri dolasku u Kosovsku Mitrovicu srpsku premijerku pratio je veliki broj službenih vozila pod rotacijom.

Sva vozila su imala tablice na kojima su državni simboli prelijepljeni naljepnicama.

Naljepnice nijesu imali automobili sa oznakama RKS.

Kako pregovarači Srbije i Kosova nisu postigli dogovor o trajnom rješenju za registarske tablice za vozila iz Srbije i Kosova, i dalje važi režim naljepnica.

To znači da vozači na svojim automobilima prelijepljuju državne simbole na tablicama.

To je morala da uradi i pratnja i vozilo premijerke Srbije Ane Brnabić.

Pitanje koje se ovdje postavlja je, ako srpski predsjednik Aleksandar Vučić i dalje tvrdi da Srbija nije priznala nezavisnost Kosova, zašto se onda prelijepljuju simboli Srbije prilikom ulaska na teritoriju te države?

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

4 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Pi
06.09.2022-11:05 11:05

Dogodine….

Ha20
06.09.2022-13:23 13:23

Hahahahahahahahahahahaha !! Sada Pizdousti sprema odgovor u njegovom poznatom stilu.
” Saterani smo u cosak mi vise nemamo kud ” Ali ce srbistan znati da sacuva mir ( posto nemamo m*da i petlje da saljemo vojsku na Kosovo inace bi nas NATO pakt ovoga puta stvarno poslao u kameno doba. I na kraju kaze pizdousti Ziveo srbistan. Ocekujem reakciju na moj komentar od one sugave ljige sto ima mnogo profila na ovome sajtu i koja se sada predstavlja koao ” mudrost ” Hahahahahahahah !!

Nik
06.09.2022-22:10 22:10

Kakva cenzura u Srbiji, niko nije javio ovu vijest

Ha20
07.09.2022-00:10 00:10
Reply to  Nik

Pa to je sasvim logicno da u Srbiji nisu objavili tu vijest jer Vucko ne zeli da javnost Srbije zna i direktno vidi ko je gazda na Kosovu.