Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Vjenčali se Vlado Šćepanović i Nataša Milosavljević: Bez tebe, nestaće sunca…

Time su se obistinile ranije najave da će Vlado i Nataša sudbonosno DA izgovoriti početkom avgusta

Šoubiz scenu na prostoru bivše Jugoslavije u posljednjih nekoliko sedmica zahvatio je talas razvoda/raskida poznatih ličnosti.

Crna Gora je juče uspjela da pošalje drugačiju poruku zahvaljujući činjenici da su se na vječnu ljubav zavjetovali legendarni bivši košarkaš Vlado Šćepanović i njegova izabranica, bivša mis Crne Gore – Nataša Milosavljević.

Time su se obistinile ranije najave da će Vlado i Nataša sudbonosno DA izgovoriti početkom avgusta.

Intimna ceremonija vjenčanja odigrala se uz prisustvo njihovih dragih ljudi, članova porodice i prijatelja, a bez previše pompe mladenci su na najljepši način krunisali idiličnu ljubavnu vezu.

Vlado i Nataša; Foto: Instagram
Vlado i Nataša; Foto: Instagram

Sudeći po nekoliko takozvanih storija objavljenih na Natašinom Instagram profilu, najintimniji trenuci vjenčanja ukrašeni su numerama “Bez tebe” Olivera Dragojevića i “Ja samo pjevam” Severine Vučković, a čini se da je prvi ples protekao u znaku Oliverovih najljepših ljubavnih stihova – “bez tebe, nestaće sunca”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Natasa Milosavljevic (@natasamilosavljevic91)

Podsjetimo, Nataša je za mis Crne Gore proglašena 2015. godine. I dalje važi za jednu od najljepših Crnogorki, a trenutno je zadužena za AR Scouting management modnu agenciju u Crnoj Gori, dok je nedavno pokrenula i privatni biznis u Podgorici.

Ščepanović spada u grupu najvećih crnogorskih sportskih bisera u istoriji ovog prostora.

Sa Jugoslavijom je osvajao i Svjetsko i Evropsko prvenstvo, dodao i nekoliko klupskih trofeja, a po okončanju igračke karijere okušao se u ulozi trenera.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve