Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

ŠUBARA NASTAVLJA DA PODGRIJAVA TENZIJE: Radili bi od nas isto što i u NDH, ako nas država ne zaštiti, sami ćemo

Neočetnička perjanica, zaštitnik i koordinator ekstremističkih svetosavskih udruženja, prilikom gostovanja na TV Prva komentarisao je nedavna dešavanja i sukobe u Nikšiću tokom proslave Dana državnosti 13. jula, kada je horda velikosrpskih provokatora po njegovom nalogu, izazvala incident.

Predsjednik Opštine Nikšić, neočetnička perjanica Marko Kovačević Šubara i dalje nastavlja da, svojim skandaloznim izjavama i stavovima neprimjerenim čovjeku sa zdravim razumom, produbljuje podjele u Crnoj Gori i huška ekstremsitičke ćelije bliske svetosavskoj sekti (SS) na sukobe u Nikšiću.

Sada već prekaljeni četnik iz škole Andrije Raja Mandića, zaštitnik i koordinator ekstremističkih svetosavskih udruženja, prilikom gostovanja na TV Prva komentarisao je nedavna dešavanja i sukobe u Nikšiću tokom proslave Dana državnosti 13. jula, kada je horda velikosrpskih provokatora po njegovom nalogu, izazvala incident.

On je sve što se dešavalo tog dana na ulicama Nikšića iskoristio da još jednom iskaže svoj šizofreni stav o, kako tvrdi, teškom ambijentu u kojem žive Srbi, kako se i sam izjašnjava.

Najskandalozniji dio izjave je pominjanje Nezavisne države Hrvatske i upoređivanje koje samo može dodatno uzburkati trenutnu atmosferu u društvu.

“Vidjeli smo da ta struktura ne preza ni od čega. Dakle, oni su spremni na sve u tome što rade protiv nas. Ne daj Bože da se sjutra desi neka situacija, oni bi radili išto što se radilo u NDH sa nama.

To je vrlo jasno, iz ovih dešavanja, iz njihovih reakcija, i iz činjenica da im ništa nije sveto kada smo mi u pitanju.

Tako da znamo sa kim imamo posla i ja očekujem od organa ove države da nas zaštite, kao građane ove države, a svakako ako oni to ne budu mogli mi ćemo znati sami da se zaštitimo”, poručio je Kovačević u sramnom nastupu punom ratnohuškačke retorike koju je naučio od popova njegove svetosavske sekte (SS).

Ono što zabrinjava je da kad god je u regionu počelo da se priča o nepostojećoj ”ugroženosti Srba”, to se nije dobro završilo.

Pogledajte sramni ratnohuškački nastup prve šubare Nikšića:

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

9 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
RIR
20.07.2022-22:31 22:31

pravi srbijanac , koristi laž iako tako i ne misli —brzo ce i on dobiti sablju od Vučića a možda i ne bude više “šubara “već Vojvoda ka njegov šef četnicke ekspoziture —CG Šešelj…
što sve ispriča “dostojanstveni “Gradonačelnik….

Kizami
21.07.2022-08:38 08:38
Reply to  RIR

Ova karikatura od čoveka, od Vučića može da dobije samo karađorđevu šniclu, jer je ponestalo zvezda.

dpero
20.07.2022-22:46 22:46

Ova srbijanksa mangulica ! GUS!

Gogolj
20.07.2022-22:53 22:53

Ovaj cetnicki smtad,cobanin,ostati zapamcen isto kao onsj cuveni direktor cobanin Pive.Ovo samo ima kod nas.Da ovakvi prcinski nacionalisti i dovinisti budu predsednici drugog najveceg grada u drzavi.A pet koza da cuva bi izgubio…..Olos obicna.

GRAĐANSKI
21.07.2022-07:55 07:55

Ovo momčece koje izigrava neočetničića je OLOŠ, ali – STRAŠNA OLOŠ!
Dok bude postojalo Nikšića, Nikšićani i Nikšićanke se moraju sramit ko im je negda bio gradonačelnik!
I za vaskoliku Crnu Goru ova NEVIĐENA OLOŠ je zastiđe!

oooo
21.07.2022-08:14 08:14

Ovakve izjave ne smiju proc nekaznjeno. Podgrijavanje ionako napete situacije u CG i trazenje nepostojecih razloga za ukrajinski scenario u CG ovima ugrozenima ne smije proc. Ali u CG se sve moze pa cak i ovakvi tipovi da nam vode gradove i drzavu.

Zoran icevic
21.07.2022-08:58 08:58

OVOG MONSTRUMA,PPD HITNO PROCESUIRATI,ZELJAN CRNOGORSKE KRVIAKO TI BASTA ,IZADJI MI NA CRTU,UZIRENI VEPRU.CRNPGORCI OVOJ BGRI TTEBA SE KONACNO SUPROSTAVIT,ZA SPAS DRZAVE.

MUSTAFA
21.07.2022-10:19 10:19

CRNA GORO- CRNOGORCI-  stare PSIHICKO BOLESNO MUSTERIJE CETNICKE  ponovo iz rupa izasle ka pecurke poslije KISE da pale ruse i ubijaju po CG! Ovom zlu lijeka nema bez DOBROTE  !

džudović
21.07.2022-17:24 17:24

Ovaj prasoliki je primjer za izučavanje kako debil sa IQ=70 postaje gradonačelnik. Treba napraviti test koliki je IQ kod onih koji glasaju za njega.