Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

PRIPREMLJENA IZJAVA: Šubara prebaca odgovornost za djelovanje svojih ekstremista!

Povodom incidenata koji su večeras dogodio u Nikšiću tokom proslave Dana državnosti oglasio se predsjednik te opštine Marko Kovačević, tvrdeći da večerašnje incidente nijesu izazvali Nikšićani već pojedini gosti koje niko nije dirao

Povodom incidenata koji su večeras dogodio u Nikšiću tokom proslave Dana državnosti oglasio se predsjednik te opštine Marko Kovačević, tvrdeći da večerašnje incidente nijesu izazvali Nikšićani već pojedini gosti koje niko nije dirao.

“Svjedoci smo da je lokalna samouprava željela da večeras imamo jedno mirno i lijepo veče uz prigodan koncert za naše sugrađane i goste iz drugih gradova. Strukture koje su omele nastup umjetnika večeras su pretvorile naš grad u mjesto kojim se širi miris suzavca i u kom večeras nije sigurno boraviti. Moju sestru, sestrića i prijatelje i njihovu djecu sam bio prinuđen da spašavam iz mirne popodnevne šetnje u koju su krenuli. Ovo večeras nisu uradili Nikšićani već pojedini gosti koje niko nije dirao i koji su mogli u miru da proslave praznik svih nas”, naveo je Kovačević na svom Facebook profilu.

Zatim je dodao.

” Žao mi je što je zbog toga ona većina ljudi koja je došla u naš grad da u miru proslavi današnji dan ostala zasjenjena neodgovornošću pojedinaca koji su vjerovatno došli sa namjerom da ovo urade. Nadam se da će ova država u budućnosti moći da preventivno djeluje da očuva javni red i mir i da kada se lokalna samouprava ponaša odgovorno i želi da spriječi ovakva dešavanja organizujući mirne događaje i koncerte na koje mogu da dođu porodice bez brige šta će se desiti da nam omogući da to uradimo a da se ne podilazi ekstremističkim grupama sa bilo koje strane”, zaključio je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve