Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kovačević nakon ostavke: Cio radni vijek sam postupala poštujući zakon

Kovačevićeva je 11. maja napunila 66 godina, čime po sili zakona stiče uslov za penziju

Cijeli radni vijek sam postupala poštujući zakon, kazala je za Analitiku Zorica Kovačević, nakon što je podnijela ostavku ne mjesto predsjednice opštine Danilovgrad.

,,I danas to činim. Od Ministarstva javne uprave sam dobila mišljenje u pogledu godina života za odlazak u penziju po sili zakona”, kazala je.

Kovačevićeva je 11. maja napunila 66 godina, čime po sili zakona stiče uslov za penziju.

“Saglasila sam se sa istim i podnijela ostavku na funkciju predsjednice Opštine Danilovgrad. Uprkos tome što sam imala i drugačija pravna tumačenja ovog pitanja”, kazala je Kovačević.

Dodala je da se mora postupati po zakonu.

“Zakon se mora poštovati i još važnije jednako primjenjivati. Nažalost, sadašnji trenutak to ne potvrđuje”, istakla je Kovačević.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Strme
24.06.2022-11:26 11:26

Ta baba- coek je- cetnikusha,, mozda Ne direktna al svakako je dosla u drps po toj liniji, i potlje je amin-ovala i tetoshila ih te IZRAZTO cethnicke kadrove po dg…! Ta udbashica je vjesto ubacena u redove ka fol da je ona- Cpc, pod tom plahtom se bila ukrivala i sve radila al za- nih, ne za dobro Cge…

RIR
24.06.2022-15:20 15:20
Reply to  Strme

RIR
četnikuša sigurno nije ,već iz lijepe i časne porodice -lagat ce ko će drugačije reći…
u svoj radni vijek imale je bas srecu da bude na lijepim funkcijama….a najbolja koju pamtim bila je kad je odlazila Vlada /časna i poštena CG /V.Đuranovica i Žarkovica —nešto kao prijevremeni -prelazni Predśednik Vlade CRNE GORE !
NEKA JE NJOJ SREĆNA PENZIJA !
i da uživa u dobrom zdravlju !