Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bečić: Demokrate krupnim koracima jurišaju ka evropskoj porodici

''Drago mi je što smo se sreli i razmijenili mišljenja u Roterdamu, gdje sam mu prezentovao aktuelnu političku situaciju i uvjerio ga da su Demokrate pojedinačno jedna od dvije najmoćnije i najorganizovanije partije u crnogorskom Parlamentu''

Demokrate krupnim koracima jurišaju ka evropskoj porodici, gdje ćemo uskoro biti primljeni, što je najbolja potvrda naše evropske i evroatlantske orjentacije, kazao je predsjednik ove partije Aleksa Bečić.

“Na 27. Kongresu Evropske narodne partije aplauzom smo ispratili dosadašnjeg predsjednika Donalda Tuska koji je, u nikad izazovnijem periodu, uspješno predvodio Evropsku narodnu partiju –  najmoćniju političku grupaciju u Evropskom parlamentu. Bila je čast razgovarati i sarađivati sa njim. Drago mi je što smo se sreli i razmijenili mišljenja u Roterdamu, gdje sam mu prezentovao aktuelnu političku situaciju i uvjerio ga da su Demokrate pojedinačno jedna od dvije najmoćnije i najorganizovanije partije u crnogorskom Parlamentu”, naveo je Bečić na Tviteru.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve