Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

U Budvi konferencija posvećena potencijalima i mogućnostima razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori

Konferencija će imati internacionalni karakter, jer će aktivno učešće kao panelisti i gosti uzeti eminentni stručnjaci iz sfere medicine i turizma iz više država

U Budvi će 9.juna u Hotelu ”Maestral” sa početkom u 10 časova biti održana konferencija “Wellbeing as a travel trend” posvećena potencijalima i mogućnostima razvoja zdravstvenog turizma u Crnoj Gori. Imaće internacionalni karakter, jer će aktivno učešće kao panelisti i gosti uzeti eminentni stručnjaci iz sfere medicine i turizma iz više država.

Konferencija se organizuje u okviru Erasmus+ projekta DigNest, realizovanog od strane partnerskih institucija iz Crne Gore, Njemačke, Grčke, Mađarske, Slovenije i Srbije, Ministarstva zdravlja i Udruženja za održivi razvoj (UZOR).

“Cilj konferencije je da se na visokokvalitetan i svrsishodan način okupe profesionalci iz oblasti turizma i oblasti medicine i da kroz primjere dobre prakse i diskusiju inspirišu prisutne i našu turističku javnost na kreiranje proizvoda kojim bi proširili sopstvenu ponudu, kreirali nove aranžmane i otvorili nova tržišta uz povezivanje upravo sektora medicine i turizma”, navode organizatori.

Događaju će prisustvovati predstavnici Ministarstva zdravlja koji će prezentovati nacionalnu viziju zdravstvenog turizma, kao i projekat DigNest, a u tri panel diskusije govoriće prestižni stručnjaci iz turističke i zdravstvene privrede, kao i naučnici iz oblasti savremene medicine.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve