Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

CFL Zetu čeka serija mečeva s ekipama iz gornjeg dijela tabele

Iskusni strateg ne može da računa na Ognjena Đinovića i Đorđija Vukčevića, moguće i na Zvonka Ceklića, ali će se u protokolu naći novo ime

Deset kola je do kraja Telekom 1. CFL, a Zeta zaostaje velikih osam bodova za posljednjeplasiranom Podgoricom.

Situacija nije ,,ružičasta“, ni bodovno ni finansijski, a ,,vukove“ čeka serija mečeva s ekipama iz gornjeg dijela tabele – Iskrom, Dečićem, Sutjeskom, Petrovcem…

– Smanjili smo zaostatak na osam bodova, ali nedostaje nam kontinuitet – konstatuje trener Dragoljub Đuretić.

– Ići ćemo na pobjedu u svakom meču do kraja, bez obzira na cijelu situaciju. Iskra trenutno ima najbolji vezni red i napad u ligi, a jaki su i ,,pozadi“ s golmanom Kordićem, Bakračem, Pešukićem… Bez dileme, individualni kvalitet je na njihovoj strani, ali nećemo izaći da se branimo, kao što nijesmo ni u jednom meču.

Iskusni strateg ne može da računa na Ognjena Đinovića i Đorđija Vukčevića, moguće i na Zvonka Ceklića, ali će se u protokolu naći novo ime.

FIFA je dozvolila igračima koji nastupaju u Ukrajini da promijene sredinu, a jedan je odabrao Zetu – na ,,Trešnjicu“ je stigao Artur Zahorulko, dvadeset devetogodišnji ofanzivac iz Odese. Šahtjor ga je pozajmljivao Zarji, Iličevecu i Vorksli, nastupao je i za Olimpik iz Donjecka i Ruh, a od 2019. za drugoligaša Nivu iz Vinice.

U timu iz Iskre spremni su za gostovanje Zeti.

– Za povoljan rezultat u Golubovcima moramo se izboriti maksimalnim zalaganjem od prvog do posljednjeg minuta utakmice. Spremni smo za nadigravanje i nije isključeno da nijanse i bolja koncentracija odluče pobjednika. Jednostavno rečeno moramo biti na visini zadatka i odgovoriti na pravi način ovom velikom iskušenju – istakao je Milivoje Novović, trener Iskre, koji neće jedino moći da računa na usluge Makedonca Najdenova zbog lakše povrede.

IzvorPobjeda

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve