Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

U požaru u Njujorku 19 mrtvih, od kojih devetoro djece

Više od 200 vatrogasaca je došlo na mjesto požara koji je izbio u dupleksu na trećem spratu u zgradi koja se nalazi u Bronksu

Devetnaest ljudi, među kojima i devetoro djece, poginulo je u požaru koji je jutros izbio u višestambenoj zgradi na 19 spratova u Bronksu.

Više od 200 vatrogasaca je došlo na mjesto požara koji je izbio u dupleksu na trećem spratu u zgradi koja se nalazi u Bronksu, saopštili su zvaničnici.

Mnogi od povrijeđenih su se u trenutku požara nalazili na gornjim spratovima, dodali su zvaničnici, rekavši da su žrtve nadisale dima.

Na mjestu nesreće 19 osoba je dobilo medicinsku pomoć, dok su ostali povrijeđeni prebačeni u lokalne bolnice, dodaje Vatrogasna služba Njujorka.

Dramatične fotografije koje se mogu vidjeti na društvenim mrežama pokazuju vatru kako izbija iz prozora stanova, a vatrogasci su počeli da dobijaju pozive nešto prije 11.00 po lokalnom vremenu od stanovnika gornjih spratova.

Vatra je u međuvremenu lokalizovana, a gradonačelnik je kratko izjavio da je ovo jedan od najgorih dana u istoriji Njujorka.

 

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve