Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Montenegro Transfers uručio donaciju Institutu za bolesti djece

Kako su naveli, u pitanju je donacija aparata ''Monitor VISTA 120 Draeger'' koji je neophodan za praćenje vitalnih funkcija malih pacijenata koji se liječe u Covid odjeljenju IBD-a

Covid odjeljenju Instituta za bolesti djece (IBD) Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) danas je uručena vrijedna donacija od Platne institucije „Montenegro Transfers“, koja je zastupnik Western Union brzog transfera novca za Crnu Goru, saopšteno je iz KCCG-a.

Kako su naveli, u pitanju je donacija aparata „Monitor VISTA 120 Draeger“ koji je neophodan za praćenje vitalnih funkcija malih pacijenata koji se liječe u Covid odjeljenju IBD-a.

Medicinsku opremu čija je vrijednost 3.000 eura uručila je izvršna direktorica Montenegro Transfersa Biljana Đoković, direktoru IBD-a i poželjela uspjeh u budućem radu Veliboru Majiću.

“Kao društveno odgovorna kompanija, „Montenegro Transfers“ već sedmu godinu za redom realizuje donacije zdravstvenim ustanovama za liječenje djece širom Crne Gore”, navedeno je u saopštenju.

Napominju, Majić se zahvalio na vrijednoj donaciji i kazao da će donirani aparat omogućiti bezbjednije praćenje vitalnih funkcija kod djece oboljele od Covid-a, “što je veoma važno za njihovo uspješno liječenje”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve