Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Ministarstvo odbrane: Raspisan oglas za kadete na Vest Pointu i u Anapolisu

Kako su saopštili iz tog resora, oglas za školovanje na vojnoj akademiji Vest Point raspisuje se za studijski program Sajber nauke, a na vojnoj akademiji u Anapolisu za studijski program Sajber operacije

Ministarstvo odbrane danas je raspisalo oglas za prijem po jednog kadeta ili kadetkinje za obrazovanje na vojnoj akademiji Vest Point u Njujorku i na Pomorskoj vojnoj akademiji u Anapolisu za studijsku godinu 2022/23.

Kako su saopštili iz tog resora, oglas za školovanje na vojnoj akademiji Vest Point raspisuje se za studijski program Sajber nauke, a na vojnoj akademiji u Anapolisu za studijski program Sajber operacije.

“Uslovi za prijavu su, između ostalog: kandidat mora biti crnogorski državljanin, nema državljanstvo druge države, nije mlađi od 18 godina, niti stariji od 23, da ispunjava kriterijume u pogledu zdravstvene i psihološke sposobnosti za službu u Vojsci Crne Gore”, naveli su iz Ministarstva.

Sa osnovnim i posebnim uslovima se građani mogu detaljnije upoznati na sajtu Ministarstva odbrane, putem linka na kojem se nalaze navedeni oglasi:

https://www.gov.me/clanak/javni-oglas-za-obrazovanje-na-vojnim-akademijama-u-sad

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve