Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Fudbalerke žele novu pobjedu: Očekivanja velika nakon trijumfa nad BiH

Dosta se očekuje od Armise Kuč, koja je prije mjesec sa dva pogotka predvodila naše dame do trijumfa na terenu Bosne i Hercegovine, na startu mundijalskog ciklusa

Crnogorske fudbalerke nastaviće za dva dana protiv Azerbejdžana kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Dosta se očekuje od Armise Kuč, koja je prije mjesec sa dva pogotka predvodila naše dame do trijumfa na terenu Bosne i Hercegovine, na startu mundijalskog ciklusa.

– Očekivanja su velika poslije pobjede nad Bosnom. Taj trijumf je za sve nas bio veliki vjetar u leđa. Zbog toga ćemo pokušati da pobijedimo i Azerbejdžan i osvojimo nove bodove, ističe Kuč i dodaje:

– Nadam se da ću nastaviti niz i postići nove golove. Na kraju, ne moram ni da se upišem u strijelce, može to da uradi bilo koja djevojka. Važno je samo da na kraju dođemo do pobjede.

Energija kod djevojaka je na visokom nivou.

– Atmosfera u ekipi je fenomenalna. Spremne smo za predstojeće utakmice i nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate”, poručila je Kuč.

Njena saigračica iz bjeloruskog Minska Darija Đukić takođe je optimistična.

– Očekivanja su velika. Pobjeda protiv Bosne i Hercegovine je za nas veliki uspjeh, istorijski rezultat. To je veliki vjetar u leđa za sve nas. Nemamo prevelikih informacija o Azerbejdžanu, ali se nadamo da ćemo ostvariti dobar rezultat, istakla je Darija Đukić.

Crna Gora i Azerbejdžan igraće u četvrtak od 14 sati na terenu u Kampu FSCG na Starom aerodromu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve