Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Tužilaštvo izviđa da li je Bečićev funkcioner neovlašćeno fotografisao maloljetnicu

Zbog sumnje da je potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata iz Berana Janko Stavljenić neovlašćeno fotografisao maloljetnicu Osnovno državno tužilaštvo u Beranama je formiralo predmet koji je u fazi izviđaja

Zbog sumnje da je potpredsjednik Opštinskog odbora Demokrata iz Berana Janko Stavljenić neovlašćeno fotografisao maloljetnicu Osnovno državno tužilaštvo u Beranama je formiralo predmet koji je u fazi izviđaja.

“Osnovno državno tužilaštvo u Beranama formiralo je predmet povodom prijave da je od strane J.S. neovlašeno fotografisano maloljetno lice, nakon čega je u cilju utvrđivanja svih činjenica i okolnosti predmetnog događaja policijskim službenicima naloženo prikupljanje informacija i ostalih dokaza neophodnih za utvrđivanje postojanja eventualnog krivičnog djela za koje se goni po službenoj dužnosti”, kazali su CdM-u iz beranskog Tužilaštva.

Dodaju da je predmet u fazi izviđaja.

“S obzirom na to da je riječ o predmetu koji se odnosi na maloljetno lice, neophodno je da se prilikom saopštavanja i objavljivanja informacija poštuje zaštita prava maloljetnih lica”, poručuju su iz ODT Berana.

Kako smo pisali sinoć, Stavljenić je 2. avgusta bio u društvu s porodicom maloljetnice, kada su i nastale sporne fotografije. Nekoliko dana nakon toga porodica maloljetnice je prijavila Stavljenića.

On je nakon toga u svojstvu svjedoka dao iskaz u beranskoj policiji.

Stavljenić je osim funkcije u partiji Alekse Bečić, zaposlen kao direktor lokalne Uprave prihoda.

IzvorCDM

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve