Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Predstava Mogu li Vam pomoći..? večeras u Centru za kulturu u Danilovgradu

Tekst i režiju komada potpisuje Dragan Koprivica, asistent režije je Adriana Žolja Bošković

Predstava Studentskog teatra iz Podgorice, “Mogu li Vam pomoći..?”, po tekstu i režiji Dragana Koprivice, biće izvedena večeras, u velikoj sali Centra za kulturu u Danilovgradu, sa početkom u 20 časova.

Ova komedija je sredinom juna premijerno izvedena na velikoj sceni KIC-a “Budo Tomović” u Podgorici, zatim na 50. jubilarnom Festivalu dramskih amatera Crne Gore u Bijelom Polju i, u humanitarne svrhe, 2. jula u JU Zavod “Komanski most” u Podgorici, pa je izvođenje u Danilovgradu već četvrto po redu.

Tekst i režiju komada potpisuje Dragan Koprivica, asistent režije je Adriana Žolja Bošković, a u dramskom ansamblu nastupaju talentovani glumci amateri: Danijela Jovanović, Staša Bjelanović, Filip Bojović, Elena Bjelanović, Ljudmila Vorobjova, Selma i Mirela Popara, i Sanja Veličković Radonjić. Muzičke i svjetlosne efekte potpisuje Dražen Milić.

U ovoj predstavi o teatru, čekajući publiku na sceni, dvije hostese postaju glumice pokazujući kako u svakodnevnoj praksi djeluju psihička iskliznuća uz bizarno ponašanje prema gledaocima/glumcima. U ulogama hostesa pojavljuju se Danijela Jovanović i Staša Bjelanović, a u predstavu o pozorištu odlično su se uklopili i ostali članovi Studentskog teatra, posebno devetogodišnji Filip Bojović. Studentski teatar će nakon Danilovgrada nastupiti 23. jula u KIC-u “Zeta” u Golubovcima, a slijede i brojna gostovanja po Crnoj Gori i šire.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve