Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Malagurski na ”Nijagarinim vodopadima”, zašto ga čuva policija?

Malagurski ovih dana boravi u Crnoj Gori gdje je u više gradova bila zakazana projekcija njegovog propagandnog uratka “Crna Gora-podijeljena zemlja”.

Reditelj i velikosrpski propagandista Boris Malagurski je danas sa porodicom obišao Nijagarine vodopade na Cijevni, i to u pratnji policije. To se vidi i na fotografijama koje su nam dostavili čitaoci, ali nije poznato po kom osnovu je dobio policijsku pratnju.

Malagurski je velikosrpski propagandista poznat po svojim ekstremističkim stavovima. Ovih dana boravi u Crnoj Gori gdje je u više gradova bila zakazana projekcija njegovog najnovijeg uratka “Crna Gora-podijeljena zemlja”. Zbog žestokog negodovanja javnosti i njavaljenih protesta projekcije su otkazane, a održana je samo jedna preksinoć u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, a obilježili su je incidenti.

Prema ranijoj izjavi Malagurskog film je nastao uz podršku Hrama Hristovog Vaskrsenja. U kratkim najavama koje se mogu naći na društvenim mrežama i YouTubeu dati su isječci iz ovog”dokumentarca”, među kojima su i izjave aktuelnog premijera Zdravka Krivokapića, zatim Jovana Markuša, Matije Bećkovića, kao i sada već bivšeg ministra ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića, koji poručuje da se u Crnoj Gori događa duhovna revolucija, pišu Dnevne novine.

Tako su se predstavnici sadašnje izvršne vlasti našli u “filmu” koji je klasična propaganda protiv građanske, multietničke, sekularne, antifašističke Crne Gore, naručena iz nekih drugih centara moći uz pokroviteljstvo Srpske pravoslavne crkve.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Sara
20.06.2021-15:36 15:36

Ovu vladu treba pod Hitno srusiti..SPC..je jedna fasisticka organizacija..koju treba zabraniti u drzavi CG..
Koga je pustio u CG..SPC..Becic-Albanac..Krivokapic…sram ih bilo..fukaro cetnicka..zagrijavate..stanje u CG..

Krsto
20.06.2021-17:06 17:06

Bjezi mi gubo sa ognjista mila !