Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Nikolić: Mjeru Krivokapićevog autoriteta odredio je DF, uzalud se trudi

Siroti Krivokapić kome je ni krivom ni dužnom zapalo da bude premijer, opet je danas, pokazao da narodskim riječima rečeno – ne zna gdje udara, ocijenio je portparol DPS Miloš Nikolić

Siroti Krivokapić kome je ni krivom ni dužnom zapalo da bude premijer, opet je danas, pokazao da narodskim riječima rečeno – ne zna gdje udara, ocijenio je portparol DPS Miloš Nikolić.

-Da li je to posljedica neznanja, intelektualne inferiornosti ili odsustva autoriteta, manje je važno, ali ne možemo da ne primijetimo kako se premijer uporno trudi da ga predsjednik države, nekako primijeti. U te napore, računamo i ovaj njegov posljednji komentar kojim je tumačio zašto je predsjednik iskoristio svoje ustavno pravo i vratio sporne i antievropske tužilačke zakone Parlamentu – rekao je Nikolić.

On je poručio Krivokapiću da su mu uzalud svi napori.

-Ipak ćemo Vas ostaviti DF-u i Vašoj parlamentarnoj većini da Vas tretiraju baš onako kako ste i zaslužili. To Vam je prava mjera. I veća Vam kazna i ne treba, sem da što duže ovako pogubljeni, bez autoriteta i integriteta ostanete na mjestu sa koga se uspješno brukate već punih šest mjeseci – zaključio je Nikolić.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve