Četvrtak, 2 Maja, 2024
Rubrika:

Najavljen razvoj Srpsko-ruskog humanitarnog centra u Srbiji

Ziničev je, kako je prenijelo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, rekao da je to najveća i jedinstvena institucija tog tipa na Balkanu

Ruski ministar za civilnu zaštitu, vanredne situacije i otklanjanje posljedica elementarnih nepogoda Jevgenij Ziničev rekao je u Moskvi, tokom susreta sa ministrom unutrašnjih poslova Srbije Aleksandrom Vulinom, da će se i dalje razvijati Srpsko-ruski humanitarni centar u Nišu.

Ziničev je, kako je prenijelo Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije, rekao da je to najveća i jedinstvena institucija tog tipa na Balkanu.

Prema tom saopštenju ruski ministar je naveo da će stručnjaci Ministarstva uvijek pomoći srpskim partnerima u slučaju vanrednih situacija i da Srpsko-ruski humanitarni centar redovno pruža praktičnu podršku srpskim kolegama u otklanjanju posljedica vanrednih situacija.

Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu, najvećem gradu na jugu Srbije, otvoren je u aprilu 2012. godine, sa kako je navedeno ciljem da rusko osoblje, sa svojim kolegama iz Srbije, pomaže u slučaju elementarnih nepogoda i drugih vanrednih situacija.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

2 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
Berija
16.05.2021-05:51 05:51

e jesu prozirni ko boza tronboza

Jo Radyn
16.05.2021-19:19 19:19

Je Je kazu najveci spiunski centar u srednjo Evropi,,Upravu je…