Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Bajern želi da zaokruži dominaciju, Tigres se nada iznenađenju

Svjetsko prvenstvo za klubove krenulo je nešto kasnije

Tačka na turbulentnu fudbalsku 2020. godinu biće stavljena tek danas u februaru 2021. Zbog dobro poznatih problema sa koronom,

Svjetsko prvenstvo za klubove krenulo je nešto kasnije, a na kraju ko god da zagrli pehar u katarskom Al Rajanu istorija će biti ispisana.

Bajern ili Tigres ” odluka pada od 19 sati. Šampion Evrope trijumfom juri šesti trofej za sezonu 2019/20. čime bi, nakon Barselone (2010), postao tek drugi klub u istoriji koji je osvojio sve, dok bi “tigrovi sa “El Volkana postali prvi meksički klub koji je stigao do svjetske krune.

“Bajern je veliki klub, grupa momaka koja uvijek želi pobjede, ali kao i svi drugi na svijetu može i da izgubi”, poručio je trener Tigresa Rikardo Fereti.

Prva zvijezda Tigresa je dobro poznati Francuz AndrePjer Žinjak, momak koji je postigao sva tri gola za meksički klub na Svjetskom prvenstvu. Ipak…

“Gledali smo Tigres u polufinalu i vidjeli mnogo zanimljivih igrača, ne samo njega. Radi se o odličnom timu i izaći ćemo u najjačem sastavu, jer toliko želimo ovaj trofej”, istakao je Hansi Flik, trener Bajerna.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve