Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Hrvatska: Četiri osobe pronađene mrtve, među njima i poznati preduzetnik

Na oba mjesta događaja počeo je uviđaj, a iz Policijske uprave šibensko-kninske nisu mogli potvrditi da li su smrti tih osoba povezane

Četiri osobe pronađene su danas mrtve na dvije lokacije u Hrvatskoj, saopšteno je iz Policijske uprave šibensko-kninske tamošnjeg Ministarstva unutrašnjih poslova.

“Policijska uprava primila je u 12.56 sati dojavu da je u Vodicama, u vozilu pored puta pronađen mrtav muškarac. U 13.23 sati policija je od Hitne medicinske pomoći primila drugu dojavu o pronalasku tri mrtve osobe, dva muškarca i žene, u jednom objektu na Južnoj magistrali”, navodi se u saopštenju i dodaje da prve informacije ukazuju da su osobe umrle nasilnom smrću.

Na oba mjesta događaja počeo je uviđaj, a iz Policijske uprave šibensko-kninske nisu mogli potvrditi da li su smrti tih osoba povezane.

“Odmah po saznanju na teren su upućene dodatne policijske snage s ciljem pronalaska osobe na koju u ovom trenutku upućuju informacije da bi se mogla dovesti u vezu sa smrti pronađenih osoba”, navodi se u saopštenju MUP-a Hrvatske.

Kako saznaje portal Šibenik.in, poznati preduzetnik sa tog područja ubijen je iz automatske puške dok je bio u automobilu ispred jednog kafića u Vodicama, a napadač je u bjekstvu.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve