Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Mandić: Hapšenje Dare Radonjić i vjernika SPC udar na slobodne građane

Hapšenje Dare Radonjić i vjernika SPC je udar na slobodne građane Crne Gore, napisao je na Twitter-u predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić

Hapšenje Dare Radonjić i vjernika SPC je udar na slobodne građane Crne Gore, napisao je na Twitter-u predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić.

“Ne brukajte se i ne sramotite slobodu koja je 30. avgusta osvojena u Crnoj Gori. Oslobodite ih odmah”, napisao je Mandić.

Podsjetimo, ovim povodom se danas oglasio i predjsendik Demokratske narodne partije Milan Knežević.

On je osudio privođenje Radonjić, poznatije kao da Dara sa Smokovca.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

3 Komentara
Najstariji
Najnoviji Najpopularniji
Inline Feedbacks
Pregedaj sve
BMX
19.01.2021-20:49 20:49

Pitanje za DF, SNP, Demokrate, URA –
Zašto se usred DRZAVE CRNE GORE ističe zastava druge drzave – Srbije i podliježe li to Zakonu o prekršajima, Zakonu o državnim simbolima (dok ga ne promjene…) i hoće li preplašeni u nemušti tužioci preduzeti nesta ? Zašto se nastavlja litijaska atmosfera, eto na vlasti ste ?!

Ctrl
19.01.2021-20:56 20:56

Slobodu od cega?Ovo pitanje se pogotovo odnosi za vas na celu DF ali i jos nekih,koji ste za vrijeme ropstva,radeci protiv drzave u kojoj ste,mogli to sve slobodno raditi sto ste radili,usput sticuci pozamasni kapital u mrskom i teskom ropstvu,ne postujuci zemlju u kojoj ste,nego gledajuci na sve nacine da je urusite pa makar i krvavim putem poput onog pokusaja iz 2016 itd.Takvo ropstvo se samo moze nazalost imati u CG i vjerovatno nigdje vise u svijetu.I zahvaljujuci svemu tome i slicnim greskama,CG je danas u jako teskom stanju i njena buducnost je pod znakom pitanja.

C"IC"A
20.01.2021-00:41 00:41

Manda volis li slusat Crnogorsku muziku ?Kumim te bogom ti Knezevic Dara sa tom Srbbskom zastavom ponesite kod Vucica dako da bog da ostanete tamo u vasoj mayici !!