Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Humanitarna akcija – MODNI DIZAJNERI & LJUBAV ZA LJUBAV

Sjutra na Trgu nezavisnosti od12-14h, Nevladino udruženje ,,Ljubav za ljubav” organizuje humanitarnu akciju pod nazivom MODNI DIZAJNERI & LJUBAV ZA LJUBAV čiji je osnovni cilj prikupljanje sredstava koja će se koristiti za poboljšanje položaja djece i mladih sa Daunovim sindromom u Crnoj Gori.

NVO Ljubav za ljubav je prvo udruženje za djecu i omladinu sa Daunovim sindromom u Crnoj Gori, čiji je osnivač Sara Bero, samohrana majka djevojčica sa Daunovim sindromom. Na čelu sa sarom ovo udruženje je za godinu dana bez finansija iz državnog budžeta odradilo tri velika projekta.”Vodila sam dvije djevojke za Tursku, dječake sa Daunovim Sindromom za Novi Pazar i Banja Luku. Sada idemo sa njima za Istanbul, a imamo i izbor za Miss i Mistera, koji se održao prvi put u Evropi, gdje je učestvovalo 32 djece sa Down sindromom iz cijelog regiona. Djeca sa smetnjama u razvoju treba da imaju ista prava kao i svako drugo dijete na planeti”- rekla je Sara nedavno za portal preduzetnica.me.

Sjutra, Nevladino udruženje ,,Ljubav za ljubav” organizuje humanitarnu akciju pod nazivom MODNI DIZAJNERI & LJUBAV ZA LJUBAV čiji je osnovni cilj prikupljanje sredstava koja će se koristiti za poboljšanje položaja djece i mladih sa Daunovim sindromom u Crnoj Gori. Kao što i sam naziv akcije govori, pridružili su nam se najistaknutiji modni dizajneri iz Crne Gore!
Svaki dizajner ce izloziti neke modele koji će biti na prodaji,a novac će ićo na račun  Udruženja Ljubav za ljubav.
Dizajneri koji učestvuju u ovoj humanitarnoj akciji su: Lazar Ilić, Dejana Lukić, Nada Koljenšić, Sanja Bobar, Marina Banović, Nataša Pejović , brent Hunt – Kristina Ilić i Eden atelier.
Osim toga podrsku ce mo imati od Danijel Alibabić, Isak Šabanović i škola pjevanja D moll kao i infuenser Ignjat .
Organizatori vas pozivaju da date svoj  doprinos i pomognete da život djece i mladih sa Daunovim sindromom bude što kvalitetnijim uz napomenu da će se ispoštovati sve propisane mjere nadženih državnih organa za sprecavaju sirenja Covida-19.
“Vidimo se na Trgu nezavisnosti u četvrtak 21.01. od 12 do 14 časova, da se družimo, fotografišemo i činimo velike stvari!”– kažu iz organizacije .

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve