Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Piloti Montenegro Airlinesa traže sastanak sa Krivokapićem

Očekujemo Vaš odgovor u najkraćem mogućem roku, kaže se u dopisu pilota

Piloti Montenegro Airlinesa su se povodom gašenja ove komapnije obratili premijeru Zdravku Krivokapiću i traže sastanak sa njim.

Pismo pilota Krivokapiću prenosimo u cjelosti:

Poštovani Gospodine Premijeru!

Piloti crnogorske avio-kompanije Montenegro Airlines, su sve do danas, 26.12.2020. godine, i pored teške finansijske situacije, kao i svih javno iznijetih stavova o poslovanju kompanije koji su stvarali dodatni “pritisak” na nas, profesionalno i odgovorno obavljali svoje letačke dužnosti prema utvrđenom planu. Strpljivo smo čekali konačnu odluku Vlade Crne Gore.

Način na koji je Vaša odluka o “gašenju” Montenegro Airlinesa donijeta i saopštena je šokantna i neprimjerena praksi kakvu svijet poznaje u ovoj djelatnosti. Mi, piloti, saznali smo Vašu odluku u istom trenutku kad i cjelokupna crnogorska javnost. Dan kasnije naša profesija je nestala u ovoj državi. Shodno našem profesionalnom znanju, vrlo smo skeptični prema Vašoj odluci da Crna Gora jednoga dana ponovo osnuje nacionalnu avio-kompaniju.

Smatramo da je najmanje što možete učiniti, organizacija sastanka Vas lično, Vaših Ministara i naših predstavnika kako bi Vam argumentovano saopštili naše stavove, a i Vi nama Vaše.

Očekujemo Vaš odgovor u najkraćem mogućem roku.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve