Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Omaž profesoru Nikoli Gregoviću

Kako obavještavaju u KotorArtu, na koncertu učestvuju Gradski hor Kulturnog centra Nikola Đurković, Mandolinski orkestar Nocturno, zatim i gosti koncerta Mandolinski orkestar Tripo Tomas, kao i Klape Karampana, a partner koncerta je JU Kulturni centar "Nikola Đurković“

KotorArt Don Brankovi dani muzike organizuju koncert pod nazivom Omaž profesoru, u čast izuzetnog pedagoga, neumornog, svestranog kulturnog pregaoca, prof. Nikole Gregovića. Koncert će se održati večeras, 14. septembra, sa početkom u 21 sat u Kulturnom centru “Nikola Đurković“.

Koncert u čast profesora Gregovića, (Foto: KotorArt)

Kako obavještavaju u KotorArtu, na koncertu učestvuju Gradski hor Kulturnog centra Nikola Đurković, Mandolinski orkestar Nocturno, zatim i gosti koncerta Mandolinski orkestar Tripo Tomas, kao i Klape Karampana, a partner koncerta je JU Kulturni centar “Nikola Đurković“.

Koncert, planiran tokom avgusta, zbog vremenskih neprilika morao se odgoditi, a organizatori su se odlučili za septembar i ponedjeljak nakon KotorArt Međunarodnog Festivala Klapa Perast zbog koncepcije programa koji je takođe, između ostalih, bio u čast profesora Nikole Gregovića, kao i drugih crnogorskih stvaraoca Borislava Tamindžića i Vicka Nikolića.

Poštujući sve mjere NKT–a, koncert se održava sa ograničenim brojem publike, uz distancu, a ulaz je slobodan.

IzvorRTCG

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve