Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kršila mjeru samoizolacije, uhvaćena s drogom

Policija je podnijela je krivičnu i prekršajnu prijavu protiv državljanke Srbije M.P. (39) koja je prekršila mjeru kućne samoizolacija, a takođe je kod njege pronađeno 1,7 grama opojne droge heroin.

Policija je podnijela krivičnu i prekršajnu prijavu protiv državljanke Srbije M.P. (39) koja je prekršila mjeru kućne samoizolacije, a takođe je kod nje pronađeno 1,7 grama opojne droge heroin.

ilustracija (foto: Uprava policije)

Policija je u Baru kontrolisala je vozilo u kojem se nalazila M.P. (39), koja stalno nastanjena u Herceg Novom, i kod nje je pronađeno 1,7 grama heroina. Osim toga, utvrđeno je da je prekršila mjeru kućna samoizolacija koja joj je izrečena.

“Upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama M.P. stiču elementi krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti. Protiv nje je podnijeta krivična prijava zbog sumnje da je izvršila navedeno krivično djelo, te je podnijet i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga”, saopštila je Uprava policije.

Navodi se da je obaviještena i sanitarna inspekcija koja je M.P. donijela rešenje o karantinu u trajanju od 14 dana gdje je i smještena.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve