Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Palo pomirenje: Kjelini se izvinio Baloteliju

Kjelini je za Balotelija napisao da je negativna osoba koja nema poštovanja prema ostalim saigračima, nakon čega mu je napadač Breše putem društvenih mreža poručio da je on bar imao hrabrosti da svima kaže u lice šta misli

Kapiten Juventusa Đorđo Kjelini izvinio se svom nekadašnjem reprezentativnom kolegi Mariju Baloteliju zbog oštrih riječi koje je na njegov račun napisao u svojoj autobiografskoj knjizi.

Baloteli i Kjelini, Foto: Forzaitalianfootball.com

Kjelini je za Balotelija napisao da je negativna osoba koja nema poštovanja prema ostalim saigračima, nakon čega mu je napadač Breše putem društvenih mreža poručio da je on bar imao hrabrosti da svima kaže u lice šta misli.

Odnos su normalizovali u televizijskoj emisiji.

“Razmišljao sam da li da stavim kritike, ali da ne kažem ništa ružno. To bi se onda činilo neiskrenim. Preuzimam odgovornost, napravio sam grešku”, rekao je Đorđo, nakon čega je riječ uzeo Baloteli:

“Iako si mi zario nož u leđa, i dalje te volim. Ovo je prvi put da si ti pogriješio, a ne ja. Iskreno, nisam očekivao te riječi od tebe. Ja nisam negativna osoba, stalno se šalim”.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve