Utorak, 30 Aprila, 2024
Rubrika:

Kolegijum SO Ulcinj poručuje: Karantinu za koronavirus nije mjesto u Zoganju

Podsjetimo, ministar zdravlja Kenan Hrapović kazao je da će Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, osim kasarne u Zoganju u Ulcinju, Vladi predložiti i druge lokacije za karantin

Kolegijum SO Ulcinj danas je iznio jedinstven stav – karantinu za koronavirus nije mjesto u bivšoj vojnoj kasarni u Zoganju.

foto SO Ulcinj

Odlučeno je da se predsjednici Skupštine i Opštine obrate nadležnom ministru i iznesu ove stavove i da se tokom iduće nedjelje shodno održi i vanredna sjednica SO Ulcinj na kojoj će se diskutovati o ovom problematici.

“Jedinstven je stav predstavnika svih klubova odbornika u Skupštini opštine Ulcinj da naselje Zoganje nije adekvatan za karantin zbog više razloga, kao što su: nespojivost sa turističkom djelatnošću, blizinu granice, blizinu škole i grada, daljina od Kliničnog bolničkom centra i drugih relevantnih institucija iz ove oblasti”, saopšteno je iz SO Ulcinj.

Podsjetimo, ministar zdravlja Kenan Hrapović kazao je da će Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti, osim kasarne u Zoganju u Ulcinju, Vladi predložiti i druge lokacije za karantin.

Najnovije

Najčitanije

Povezano

Komentari

Subscribe
Notify of

0 Komentara
Inline Feedbacks
Pregedaj sve